Menu

Odlično sodelovanje – VOSS in Haberkorn

Odlično sodelovanje – VOSS in Haberkorn

Visokokakovostni program cevnih priključkov proizvajalca Voss

Pri mobilnih in stacionarnih hidravličnih sistemih so komponente, ki povezujejo cevi, sestavni deli sistema pomembnega za varnost. Znatno doprinesejo h kakovosti, učinkovitosti in življenjski dobi hidravličnega sistema. Izbira pravilne priključne tehnike je ključnega pomena, če želimo preprečiti lekažo in poslabšanje delovanja. Haberkorn vam z izdelki znamke Voss nudi več na področju kakovosti, izvedbe in ekonomičnosti.


Izbor

Voss sistem vreznih obročev

Nov sistem vreznih obročev zagotavlja maksimalno varnost, kakovost in odpornost proti tlačnim obremenitvam. Patentirana rešitev je sestavljena iz Voss obročaM,kovinsko tesnilnega vreznega obroča in orodja, ki je bilo razvito prav za to aplikacijo: Voss obročM nastavek za predmontažo.

ES-4 priključek z mehkim tesnilom

Z ES-4 vam nudimo priključek z mehkim tesnilom, ki ni le zanesljiv ampak tudi ekonomičen. ES-4 zagotavlja največjo možno varnost pred lekažo pri tlačnih impulzih in vibracijah.

Priključki s tesnilnim stožcem

Priključki s tesnilnim stožcem bazirajo na zanesljivem principu 24°-tesnilnega stožca z O-obročem, kateri je pri standardni izvedbi izdelan iz FPM/FKM (Fluorkavčuk). Ta princip zagotavlja dodatno varnost, tudi pri visokih dinamičnih obremenitvah in vibracijah.

VOSS priključki za preoblikovanje

Predvsem pri visokih obremenitvah kot so tlačni impulzi,vibracije in spreminjajoči momenti upogibanja dokažejo VOSS priključki za preoblikovanje svojo uporabnost. 10°-kotpreprečuječezmeren razteg cevi – predvsem pri debelejših stenah cevi.

VOSSForm

VOSSForm

Z inovativnim dizajnom bazira VOSSFormSQR na zanesljivih VOSS principih konstrukcije. Na koncu splošnih hidravličnih cevi se v VOSS napravi za preoblikovanje oblikuje kontura. Zaradi mehkega tesnila v sekundarnem območju in posebne SQR-matice nastane enostavna in visokokakovostna povezava, ki je kos največjim obremenitvam in zagotavlja varnost.

VOSS naprave za predmontažo

VOSS naprave za predmontažo

VOSS orodja in naprave za predmontažo so bile razvite predvsem za posamezno montažo kot tudi serijsko montažo in se do potankosti ujemajo z našim celotnim sistemom. VOSS Fluid vam nudi primerno rešitev za vsako zahtevo – za varno in ekonomično montažo v prvi gradnji ali pa vzdrževanju. Od enostavne ročne montaže do naprave s samodejnim zaznavanjem orodja vam VOSS nudi raznolik sortiment za spekter cevi od 6 do 120 mm.


Dopolnilne storitve

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke