Menu

Leister - najbolj vroča stvar pri Haberkornu

Švicarska kakovost za vse aplikacije z vročim zrakom

Leister je že 70 let vodilno podjetje na trgu in vodilni tehnološki ponudnik naprav za varjenje plastike in modulov za industrijsko procesno ogrevanje.

Ni važno, kaj morate segreti, Leister zagotovi optimalno rešitev. Zaradi številnih posvetov s kupci pozna Leister vaše zahteve in vključuje to znanje pri razvoju novih naprav. Ta aktualnost in dejstvo, da so vsi izdelki bili razviti in proizvedeni v Švici vam zagotavlja izjemno kakovost.


Izbor

Process Heat – krčenje z vročim zrakom

Process Heat – krčenje z vročim zrakom

Z izdelki blagovne znamke Leister se lahko reši vsaka aplikacija z vročim zrakom v industrijskih procesih – in to v katerikolikoli branži.

Živilska industrija

Krčljive cevi

Pri steklenicah se velikokrat namesto etikete uporabi krčljiva cev, v tem primeru imenovane tudi rokav. Ta postopek se uporabi tudi zato, da se lahko združi šest do 24 steklenic.

Krčljive folije

Uporabi se pri pakiranju blaga. Po predpisu se okrog blaga, ki ga je potrebno zapakirati, nadene krčljiva folija v obliki cevi. Takoj nato se pri segrevanju z vročim zrakom ta folija skrči tako zelo, da ta leži tesno na pakiranju.

Krčljivi pokrovi

Te uporabljajo na zapiralih od vinskih steklenic za zaščito pred umazanijo ali iz dekorativnih namenov.

Elektrotehnika

V elektrotehniki se uporabijo krčljive cevi za električno izolacijo neizoliranih žic, za združevanje več kablov kot tudi za zaščito pred kontaktom. Te so na voljo v različnih velikostih. Material je po navadi opremljen z zaščito pred požarom. Z ventilatorji z vročim zrakom in Leister šobami za krčenje, ki so primerne za izbrano aplikacijo, se proces krčenja izvede hitro in varno. To se zgodi z ročno obdelavo ali v avtomatizirani napravi pri izdelavi konca kabelskega snopa.

Vse za Process Heat v spletni trgovini

Plastic Welding – varjenje plastike z Leister

Pri varjenju plastike se folije iz termoplasta z dodajanjem toplote in pritiska med seboj povežejo in zlepijo. Do procesa varjenja plastike pride pri številnih področjih kot so obdelava ponjav, na strehi, pri zemeljski ali vodni gradnji ter gradnji predorov, za talne obloge in še veliko več.

Strešne aplikacije

Z Leister avtomati za varjenje in napravami za gretje z vročim zrakom je poenostavljeno prekrivno varjenje termoplastičnih tesnilnih trakov. Tako ravne strehe hitro in varno tesnijo. Za vsa natančna dela so primerne zanesljive ročne varilne naprave. Pri strehah z nagibom sta potrebna homogeno varjenje z vročim zrakom kot tudi podstrešna membrana. Z Leister napravami je možno varjenje od spodaj navzgor kot tudi od zgoraj navzdol.

Nizka gradnja

Pri nizki gradnji, kot na primer pri gradnji predorov, je najpomembnejši sistem zatesnitve, saj lahko netesna mesta povzročajo usodne posledice. Velik del kakovosti zatesnitve je odvisen tudi od naprave, s katero delamo. Leister zagotavlja najvišjo kakovost pri delu.

Talne in notranje dekoracije

Leister naprave se lahko uporabijo tudi za aplikacije, kot so spajanje plastičnih tal iz vinila-PVC-P, PE ali linoleja.

Tehnični tekstil in industrijsko blago

Z Leister napravami se odlično vari tekstil in material, iz katerega so izdelane ponjave za tovornjake, oglasne ponjave, šotori, pokrivala ali platnene strehe.

Vse za Plastic Welding v spletni trgovini

Preizkusite naše naprave

Z našimi strokovnjaki vam nudimo strokovno znanje ter pomoč pri izbiri pravilne naprave. Obstaja tudi možnost, da nekatere naprave preizkusite. Le tako boste kupili točno tisto kar potrebujete.

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke