Olje, maziva

Pomemben element za vaš uspeh.

Maziva so ključnega pomena za stabilnost opreme in prevzemajo raznolike naloge. Izbira pravilnega izdelka je pri tem izrednega pomena. Haberkorn ima, poleg raznolike palete maziv za skoraj vsako rabo, lastno ekipo svetovalcev za maziva, ki so vam na voljo za vsa vprašanja in tehnično pomoč.

Haberkorn je ekskluzivni distributer za maziva Shell v Sloveniji
 

Haberkorn je ekskluzivni distributer za maziva Shell v Sloveniji, od avto-moto do industrijskih uporabnikov. Z avtomobilskimi mazivi oskrbujemo nekaj tisoč partnerjev širom po Sloveniji, med katere štejejo večji in manjši pooblaščeni in nepooblaščeni avtomobilski servisi, trgovine z rezervnimi deli in avtomobilsko opremo, transportne družbe, gradbena in cestna podjetja ter podjetja s kmetijsko mehanizacijo. Naš industrijski program pokriva vse veje industrije z mazivi, kot so: kompresorska, hidravlična, reduktorska, transformatorska, turbinska in strojna olja.
Z lastnimi skladiščnimi prostori in izpopolnjenimi logističnimi rešitvami poskrbimo, da maziva najbolje in najhitreje dostavimo do vas.


Olje, maziva v spletni trgovini


Prodajni program

Maziva za industrijo

Industrija

Primerno vašim potrebam in zahtevam, povečanju produktivnosti ali povečanju kakovosti vaših izdelkov, Haberkorn ponuja široko paleto maziv za industrijo.

naprej

Avtomobilski servisi

Pozanimajte se o tem, katere koristi lahko vaši kupci pridobijo s pomočjo naših rešitev in konceptov. Z izbiro izdelkov Shell se odločite za vrhunsko kakovost vodilne svetovne znamke.

naprej

Prevozništvo

Prevozna podjetja so uspešna takrat, ko so njihova vozila nenehno na poti in učinkovito delujejo. S pomočjo naših izdelkov Shell so vaša vozila v uporabi zanesljiva in vedno na voljo.

naprej

Gradbena mehanizacija

Zavedamo se, kako je v gradbeni industriji pomembno opravljanje in končanje del v časovnih okvirjih ter ohranjanje nizkih stroškov poslovanja. Ko se je potrebno zanesti na zanesljivo dobavo maziv na različne lokacije ali ko želite izboljšati razpoložljivost strojev in opreme, vam mi ponujamo široko paleto maziv.

naprej

Kmetijska mehanizacija

Za donosno obratovanje v kmetijstvu potrebujete moderne stroje, sofisticirano opremo ter najboljša maziva. Pri skupini Haberkorn vemo kako zelo ste odvisni od zanesljivosti vaših strojev, posebno v višku sezone, kot sta setev in žetev. Dobavljamo široko paleto izdelkov, od visoko zmogljivih strojnih olj, pa do specialnih olj za diferenciale.

naprej

Izbor

Shell CO2 nevtralna maziva

Shell si je zadal cilj, da bo do leta 2050 postala ogljično nevtralno energetsko podjetje. Pomemben korak k temu cilju so maziva "Carbon Neutral".

Za vas smo povzeli, kaj so "ogljično nevtralna" maziva, kakšne prednosti ponujajo in kateri izdelki so.

preberite več

Nova generacija hidravličnih olj Shell Tellus

V mesecu oktobru 2016 Shell Lubricants uvaja novo generacijo hidravličnih olj Shell Tellus S2 MX in Shell Tellus S2 VX.

preberite več

Nova generacija motornih olj Shell Rimula

Ne glede na to, ali z vašimi tovornimi vozili opravljate dolge poti ali pa kratke razdalje z veliko postanki, motorno olje Shell Rimula poskrbi, da vaši motorji delujejo zanesljivo in učinkovito.

preberite več
Shell PurePlus tehnologija

Prenovljena sintetična motorna olja

Shell, s patentirano Shell PurePlus tehnologijo, predstavlja nov način za proizvodnjo sintetičnega baznega olja narejenega iz naravnega plina.

preberite več
Shell LubeMatch iskalec maziv

Shell LubeMatch iskalnik maziv

Vseeno je, katero vozilo vozite ali pa s katero napravo delate – izbira primernega olja je izjemno pomembna. Shell LubeMatch iskalnik maziv olajša iskanje primernega maziva – vključno z navedbo potrebne količine.

več o iskalniku maziv

Zanimivo za vas


Motorno olje Shell Helix Ultra 5W-40

Shell Helix Ultra 5W-40 vsebuje patentirano Shell PurePlus tehnologijo in edinstveno tehnologijo čiščenja, s čimer ščiti pred nastajanjem škodljivih usedlin ter obrabo in s tem omogoča učinkovito delovanje visoko zmogljivih motorjev.


Dopolnilne storitve


Naši dobavitelji