Orodje, oprema za delavnice

Popolnoma opremljeni za uspeh.

Orodja in oprema za delavnice sta pomemben Haberkornov prodajni program. Z več kot 25.000 izdelki pokrivamo potrebe po orodjih za rezanje, merilnih orodjih, brusnih materialih, ročnem orodju in opremi za delavnice. Servisne storitve naših strokovnjakov, kot so šolanja in svetovanja, zaokrožijo našo paleto storitev.


Izbor

Forum Werkzeuge von Haberkorn

Lastna blagovna znamka Forum.

V E-trgovini izberite artikle iz našega obsežnega prodajnega programa. Večino jih imamo na stalni zalogi. Forum je znamka orodji za profesionalne uporabnike, ki iščejo kvaliteto za najboljšo ceno. Ustrezna alternativa na vseh prodajnih področjih – od ročnega orodja do merilnih orodji in brusnih materialov ter rezalnih orodji. 

Betriebseinrichtung: Schulung zur Betriebseinrichtung: Schulung zur Sachkundigen Person für Anschlag und Hebemittel für Hydraulikschläuche in Wolfurt

Enostavno varno: šolanja za pripomočke dviga in varovanja.

Pri transportu bremena s pomočjo trakov, verig ali ostalih pripomočkov se pojavijo številne nevarnosti. Le s pomočjo boljšega in stalnega usposabljanja oziroma navodil za vse sodelujoče v transportu lahko trajno znižamo število nesreč. Prav tako je s strani zakonodajalca minimalno enkrat letno predpisan redni pregled za tekstilne jermene in verižne zanke, ki ga lahko izvaja le usposobljeno osebje.

Werkzeugkompetenz durch Mitutoyo Messmittel von Haberkorn

Partnerstvo z dobaviteljem Mitutoyo.

Z vodilnim podjetjem za Mitutoyo precizne merilne izdelke nas povezuje dolgoletno in tesno partnerstvo, ki našim kupcem lahko le koristi. Naši skupni seminarji na temo »Zagotavljanje kvalitete z ročnimi merilnimi orodji« so vedno dobro obiskani.

Miha Grdiša - vodja programa

Širok prodajni program orodja

Podjetje Haberkorn ima na razpolago preko 25.000 izdelkov iz prodajnega programa orodja.
Prodajni program orodja - naprave z vročim zrakom, si lahko pogledate v spletni trgovini, za vse ostale prodajne programe orodja, pa kontaktirajte našega strokovnjaka, ki vam bo z veseljem pomagal.

Miha Grdiša
Vodja programa
miha.grdisa​(at)​haberkorn.si
02 / 320 67 16