Pogonski elementi

Pogonski elementi

Tako, da teče bolje.

Haberkorn, s svojo široko izbiro standardnih pogonskih elementov iz zaloge, za svoje kupce omogoča ustrezne in hitre rešitve. Dobavimo vam jermenske pogone, verižne pogone, sklopke ali gredne vezi, da lahko vaša proizvodnja nemoteno deluje. Za vas z veseljem prevzamemo mehanske obdelave standardnih delov in vam izdelamo preračune jermenskih in verižnih pogonov.


Izbor

IWIS-ovim verižni konfigurator za verige po meri
Enostavno praktično.

Z IWIS-ovim verižnim konfiguratorjem boste v nekaj korakih prišli do vaše individualne verige. Logična posledica vnosa za razdelitev, vrsto gradnje, vrsto prizidka itd., preprečuje napake/ zmote ter hitro in enostavno vodi k želenemu rezultatu.

Proizvodnja zobatih jermenov po meri
Konfekcioniranje zobatih jermenov
Haberkorn.

V naši delavnici v Wolfurtu proizvajamo zobate jermene za vaše specifične potrebe. V kombinaciji z velikim številom zobatih jermenov, ki jih imamo na zalogi, je vaše naročilo hitro obdelano, tudi pri individualnih naročilih.

Prilagajamo standardne izdelke vašim potrebam
Posebnosti.

Potrebujete standardni pogonski element, vendar ne v celoti. Mogoče posebno izvrtino ali manjšo uskladitev. Ni problema, v naših delavnicah radi prilagodimo standardne izdelke vašim potrebam – to je tudi ugodneje kot pa proizvodnja posebnih pogonov.Dopolnilne storitve


Naši dobavitelji