Pogonski elementi

Pogonski elementi

Tako, da teče bolje.

Haberkorn, s svojo široko izbiro standardnih pogonskih elementov iz zaloge, za svoje kupce omogoča ustrezne in hitre rešitve.
Dobavimo vam jermenske in verižne pogone, sklopke ali gredne vezi, ležaje in linearna vodila, tako da lahko vaša proizvodnja nemoteno deluje.

Za vas z veseljem prevzamemo mehanske obdelave standardnih delov in vam izdelamo preračune jermenskih in verižnih pogonov.


Pogonski elementi v spletni trgovini


Izbor

Ležaji/Linearna tehnika
Ležaji, linearna tehnika

V našem prodajnem programu so na voljo visoko kvalitetni valjčni, igličasti, zglobni in drsni ležaji, kot tudi linearna tehnika.

več o ležajih, linearni tehniki
Elementi za posluževanje
Elementi za posluževanje

Haberkorn ima velik prodajni program elementov za posluževanje, od ročajev, ročk, poganjalnih ročk in še več.
Preverite celotno ponudbo v naši spletni trgovini.

več o elementih za posluževanje
SIKO Merilna tehnika
SIKO merilna tehnika že od 1963.

Proizvajalec SIKO združuje 5 desetletij izkušenj na področju merilne tehnike in na podlagi teh izkušenj razvija revolucionarne izdelke za avtomatizacijo in pogonsko tehniko.

več o SIKO merilni tehniki
IWIS-ovim verižni konfigurator za verige po meri
Enostavno praktično.

Z IWIS-ovim verižnim konfiguratorjem boste v nekaj korakih prišli do vaše individualne verige. Logična posledica vnosa za razdelitev, vrsto gradnje, vrsto prizidka itd., preprečuje napake/ zmote ter hitro in enostavno vodi k želenemu rezultatu.

Proizvodnja zobatih jermenov po meri
Konfekcioniranje zobatih jermenov
Haberkorn.

V naši delavnici v Wolfurtu proizvajamo zobate jermene za vaše specifične potrebe. V kombinaciji z velikim številom zobatih jermenov, ki jih imamo na zalogi, je vaše naročilo hitro obdelano, tudi pri individualnih naročilih.

Prilagajamo standardne izdelke vašim potrebam
Posebnosti.

Potrebujete standardni pogonski element, vendar ne v celoti. Mogoče posebno izvrtino ali manjšo uskladitev. Ni problema, v naših delavnicah radi prilagodimo standardne izdelke vašim potrebam – to je tudi ugodneje kot pa proizvodnja posebnih pogonov.


Zanimivo za vas


Sklopka Smartflex®

Membranska sklopka SMARTFLEX® brez zračnosti za elastično izravnavo grednih povezav.


Dopolnilne storitve


Naši dobavitelji