b.dry – veriga iz nerjavečega jekla brez potrebe po vzdrževanju

b.dry – die wartungsfreie Edelstahlkette

Izdelano iz nerjavečega jekla

V kolikor zaradi katerih koli razlogov ni možno ali pa ni zaželeno ponovno mazanje verige, ima iwis z b.dry verigami optimalno rešitev.

Veriga, ki je ni potrebno podmazovati, prepriča s tem, da ne rjavi in ima odlično odpornost na obrabo.


Izbor

b.dry- veriga iz nerjavečega jekla brez potrebe po vzdrževanju - najpomembnejše

Potek

b.dry verige, izdelane iz nerjavečega jekla CF, ki ne potrebujejo vzdrževanja, z zglobi, optimiziranimi z visoko zmogljivim drsnikom iz umetne mase - skrivnost serije, ki zagotavlja popolno preciznost. B.dry puše iz posebnega visoko zmogljivega polimera zagotavljajo dobro mazanje in učinkovito zmanjšanje trenja. Ta material je do sedaj edinstven na trgu in zagotavlja, da so verige odpornejše na obrabo in korozijo, s tem obstaja manjša možnost zloma, kot pri primerljivih verigah.

b.dry - Področje uporabe

Področje uporabe

Verige so primerne predvsem pri aplikacijah z vodo ali paro, ter na področjih, kjer so predpisana stroga pravila čiščenja. Sem spadajo na primer farmacevtska in živilska industrija, ter uporaba v čistih sobah.

Verige se lahko uporabljajo pri temperaturah od -100°C do +200°C.

b.dry - Začetno mazanje

Začetno mazanje

Z uporabo maziv proizvajalca iwis, ki so odobrena za kontakt z živili, je možno začetno mazanje. Življenjska doba verig b.dry je v suhem stanju dvakrat, z začetnim mazanjem pa kar štirikrat višja kot pri primerljivih verigah. Poleg tega se z uporabo maziv izboljša tudi zmogljivost verige.

b.dry in prednosti

Prednosti

b.dry verige so:

  • zelo zanesljive,
  • zelo dinamične,
  • in prenesejo visoke obremenitve.

Na voljo so tudi izvedbe kot so valjčne verige z deli za prigraditev ali pa z podaljšanimi sorniki.