S tehnologijo BRECO vedno v gibanju

Zahnriemen von BRECO bei Haberkorn

Zobati jermeni za profesionalce

Proizvajalec zobatih jermenov BRECO® in BRECOFLEX® velja po vsem svetu za najbolj inovativnega proizvajalca na področju tehnologije poliuretanskih zobatih jermenov in s kakovostjo iz Nemčije.

Širok spekter izdelkov in različne možnosti pritrditve pasov zagotavljajo primeren jermen za vsako uporabo. Ne glede na to, ali so običajni jermeni, visokozmogljivi pasovi BRECOmove, FDA jermeni BRECOprotect ali transportni jermeni iz serije ATN - BRECO, vedno ponujajo pravo rešitev.

Tukaj smo za vas povzeli vse informacije.


S tehnologijo BRECO vedno v gibanju – Izbor

Prilagodljiva izdelava zobatih jermenov - Breco in Haberkorn

Prilagodljiva proizvodnja

BRECO glede na uporabo ponuja dva različna modela konstrukcije zobatih jermenov. Meterska dolžina in zaprt BRECOFLEX.

Metrska dolžina

Če drugi proizvajalci dolžine zobatih jermenov omejujejo na fiksne dolžine, lahko BRECO proizvede katerokoli vmesno dolžino s pomočjo neprekinjenega postopka ekstrudiranja. Tako se lahko zobati jermeni izdelajo brez prekinitve vlečne vrvi dolžine do 30 m. Metrska dolžina nima omejitev. Poleg tega lahko minimalne količine s postopkom iztisnitve ostanejo običajno zelo nizke. Metrska dolžina jermena za dolge transportne enote ali linearne osi je idealna za visoko natančnosti in togo konstrukcijo, ki zagotavljata optimalno delovanje v vseh področjih.

BRECOFLEX

Kadar so potrebne velike vlečne sile in hitrosti, je jermen iz družine BRECOFLEX ravno pravšnja izbira. Zaprt napenjalni vlečni element brez prekinitve zagotavlja varen prenos moči. Tudi v tej izvedbi je mogoče po postopku iztiskanja doseči stopnjevanje dolžine jermena od zoba do zoba, ne da bi bilo treba vlagati v drage kalupe.

pošljite nam povpraševanje
Breco razvija nove zobate jermene

Največja natančnost s pomočjo lastnega testnega laboratorija

Zaradi bifilarnega navitja napetosti vlečnega elementa  (BRECO "StandardPlus") je mogoče doseči najvišjo natančnost rotacijskega prenosa – to je lastnost, ki je posledica stalnega razvoja procesov in izdelkov. BRECO vzdržuje lastni testni laboratorij v tovarniških prostorih in v njem neprestano testira.

Izdelki za vsako aplikacijo pravi jermen

Izdelki za vsako aplikacijo

BRECO ponuja posebne materiale (FDA, antistatične, visoke ali nizke temperature, kemično odporne, itd.) za številne panoge. Skupaj z možnostjo spreminjanja nateznega elementa (jeklo, kevlar, nerjavno jeklo itd.) in velikim številom hrbtnih prevlek in obdelave hrbta, BRECO omogoča izdelavo primernega jermena za skoraj vsako možno uporabo.

Pri iskanju rešitev za živilsko industrijo, prometno tehnologijo, linearno tehnologijo ali trajnost se vedno pojavijo vprašanja. Informacije je treba izmenjati in podrobneje razjasniti.

Tomaž Tušek je za vas naš strokovnjak in kontaktna oseba in z veseljem poskrbi za vašo prošnjo.
Preprosto pokličite +386 2 320 67 26 ali pošljite e-pošto.

pošljite nam povpraševanje
Mulco belt-pilot - brezplačni program za izračun

Program za izračun jermenskih pogonov

Z brezplačnim programom za izračun Mulco belt-pilot oblikujete individualni pogon kar na spletu.

Določanje števila zob, oblikovanje širine jermena ali določitev premera jermenice - s široko paleto izdelkov in vsestranskimi možnostmi računalniškega programa boste našli pravo rešitev za svoj pogon poliuretanskega jermena.

za več informacij nam pišite
Breco komponente

Komponente iz enega samega vira

BRECO izdeluje zdraven jermenov tudi pripadajoče sestavne dele za jermenske pogone. Tako dobite vse od zobatih jermenov, zobatih jermenic, do vpenjalnih elementov iz enega samega vira, vsi izdelani v Nemčiji.

BRECO Povezovalni elementi jermenov v e-trgovini BRECO Napenjalci jermenov in verig v e-trgovini