Vijačne zveze

Vijačne zveze ki povezujejo

Da se najde tisto, kar povezuje.

Kot vodilni tehnični trgovec v Evropi je podjetje Haberkorn zelo pomembno tudi na prodajnem programu vijaki in vijačne zveze. Pri nas najdete vijake s pripadajočimi maticami in podložkami. Kot perfektno dopolnitev vam nudimo inteligentni management s C-artikli in sisteme kanban.


Izbor

Varovalne klinaste podlože NLX
Varovalne klinaste podložke.

Od meseca februarja imamo novost v prodajnem programu in sicer klinaste varovalne podložke »NLX« podjetja Nord-lock. Tukaj je princip klinastega varovanja kombiniran z vzmetnim delovanjem. S tem ni varovano samo odvitje zaradi vibracij in dinamičnih obremenitev, ampak je vijačna zveza istočasno zavarovana zaradi raztegnitve. Z izvedbo »NLX-SP« so predmet dobave podložke z večjim zunanjim premerom.

SB garniture po normah EN 15048.
SB garniture po normah EN 15048.

Haberkorn vam dobavi SB garniture (vijak, matica, podložka) po normi EN15048. Dimenzije sežejo od M12 do M36 v različnih dimenzijah.

HV garniture po normah EN 14399
HV garniture po normah EN 14399.

V nasprotju z neplansko prednapetimi vijačnimi zvezami, so plansko prednapete garniture normirane z odredbo EN 14399. Pri Haberkornu se lahko zanesete na upoštevnaje veljavnih predpisov.

Ponujamo razne storitve
Storitve.

Podjetje Haberkorn je vaš kompetenten ponudnik vseh elementov vijačnih zvez. Razlog za to so tudi razne storitve, oplaščenja in storitve na področju logističnih rešitev in E-poslovanjaDopolnilne storitve


Naši dobavitelji