Vijaki, vijačne zveze

Da se najde tisto, kar povezuje.

Kot vodilni tehnični trgovec v Evropi je podjetje Haberkorn zelo pomembno tudi na prodajnem programu vijakov in vijačnih zvez. Pri nas najdete vijake s pripadajočimi maticami in podložkami. Kot perfektno dopolnitev vam nudimo inteligentni management s C-artikli in sisteme kanban.


Vijaki, vijačne zveze v spletni trgovini


Izbor

Varovalne klinaste podložke.

V prodajnem programu imamo tudi klinaste varovalne podložke »NLX« podjetja Nord-lock. Tukaj je princip klinastega varovanja kombiniran z vzmetnim delovanjem. S tem ni varovano samo odvitje zaradi vibracij in dinamičnih obremenitev, ampak je vijačna zveza istočasno zavarovana zaradi raztegnitve. Z izvedbo »NLX-SP« so predmet dobave podložke z večjim zunanjim premerom.

SB garniture po normah EN 15048.

SB garniture po normah EN 15048.

Haberkorn vam dobavi SB garniture (vijak, matica, podložka) po normi EN 15048. Dimenzije sežejo od M12 do M36 v različnih dimenzijah.

HV garniture po normah EN 14399.

V nasprotju z neplansko prednapetimi vijačnimi zvezami, so plansko prednapete garniture normirane z odredbo EN 14399. Pri Haberkornu se lahko zanesete na upoštevnaje veljavnih predpisov.

Ponujamo razne storitve

Storitve.

Podjetje Haberkorn je vaš kompetenten ponudnik vseh elementov vijačnih zvez. Razlog za to so tudi razne storitve, oplaščenja in storitve na področju logističnih rešitev in e-poslovanja.


Zanimivo za vas


Podložka varovalna NL, jeklo

Nord-Lock varovalna podložka iz jekla z zagozdami na notranji strani in radialno narebrenostjo na zunanji strani, lepljena v parih.


Dopolnilne storitve


Naši dobavitelji