Menu

Novice podrobnosti

Podjetje Haberkorn, uradni distributer za maziva Shell v Sloveniji, podprlo športno prireditev

3. in 4. avgusta je potekal 41. ptujski padalski pokal, ki ga je podprlo podjetje Haberkorn.

Sodelovalo je 12 ekip iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Avstrije, Qatarja in ZDA. Ekipo sestavlja 5 posameznikov, ki skočijo iz letala na višini 1000 metrov od tal. Cilj tekmovanja je pristati in zadeti center na tarči – “palačinki”, katere center je krog s premerom 2 cm in je označen z rumeno barvo, ostali del “palačinke” je obarvan črno. Če tekmovalec zadane rumeni krog nima pribitka centimetrov, če je prvi dotik kar koli zraven centra se ta razdalja v centimetrih izpiše na ekranu, ki je povezan s “palačinko”. Maksimalen rezultat, ki ga tekmovalec lahko doseže je 16 cm, kar je zunanji polmer „palačinke“, ne glede na oddaljenost pristanka.

Rezultati:

  • ​Med mladinci je 3. mesto dosegel Jaka Kofol (ALC Lesce), 2. Igor Primc (ALC Lesce), 1. je bil Meshaal Al Qaoud (Qatar).
  • Med posamezniki je bil 3. Ahmed Abdulaziz (Qatar), 2. Peter Balta (Ptuj 1) in 1. Mohamed Al Atas (Qatar).
  • Ekipno 3. mesto je zasedla ekipa Prijedorja (Bosna in Hercegovina), 2. mesto Ptuj 1 (Slovenija) in 1. mesto ekipa Qatar.Ekipno 3. mesto je zasedla ekipa Prijedorja (Bosna in Hercegovina), 2. mesto Ptuj 1 (Slovenija) in 1. mesto ekipa Qatar.
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke