Novice podrobnosti

Profilna vodila Schneeberger MR in BM

Kadar sta potrebna največja natančnost in dolga življenjska doba, so profilna vodila SCHNEEBERGER zanesljive rešitev že vrsto let.
Visoko natančna profilna vodila z valjčki MONORAIL MR in profilna vodila s kroglicami MONORAIL BM se uporabljajo po vsem svetu v širokem obsegu aplikacij v industriji obdelovalnih strojev, od preprostih rokovanj do težkih obdelovalnih nalog.

SCHNEEBERGER MONORAIL MR
Profilna vodila z valjčki SCHNEEBERGER MONORAIL MR so še posebej primerne za prenašanje visokih obremenitev v industriji obdelovalnih strojev. Obdelovalce, ki tehtajo tone, je mogoče z visoko natančnostjo prevažati na strojih opremljenih z njimi, togo in z najboljšimi rezultati v postopku obdelave.

4S = Nova zasnova vozička

  • Uporabnost (združljivost, izmenjava navzkrižnih brisalcev)
  • Dobava maziv (porazdelitev maziv, tesnilni kanali za mazanje)
  • Odpornost na udarce (telo optimizirano za togost)
  • Trdnost (robustna sprednja plošča, stabilna pritrditev sprednjih plošč)

SCHNEEBERGER MONORAIL BM
Odlične dinamične lastnosti in visoka stroškovna učinkovitost so značilne za kroglična vodila SCHNEEBERGER MONORAIL BM. Z malo a optimalno razporejenimi komponentami in zahvaljujoč majhnemu številu prehodov v krogličnih stezah, zasnova zagotavlja izjemne vozne lastnosti; zlasti gladkost z nizkim pulziranjem, nizkim trenjem in visokimi hitrostmi vožnje.


Za dodatne informacije ali naročilo nas pokličite ali pa nam pišite: 
T 02 320 67 26
tomaz.tusek​(at)​haberkorn.si