Menu

Novice podrobnosti

Skupina Haberkorn pridružila podjetje Muehlberger

Z zadržkom odločitve agencije za zaščito konkurence bo skupina Haberkorn prevzela 50% deleža v podjetjih skupine Mühlberger v Nemčiji. Prevzem preostalega deleža 50 % je planiran za začetek leta 2024 in je že pogodbeno dogovorjen.

Skupina Mühlberger s svojima podjetjima Mühlberger GmbH in MLS Safety GmbH sodi med vodilne na področju zaščitne varovalne opreme v Nemčiji. Skupina Muehlberger je poznana tudi kot regionalni specialist za industrijske cevi in artikle za farmacijo. Skupina je v letu 2018 z 214 zaposlenimi ustvarila 86 mio EUR prometa. Svoje filiale ima v Wiesbadnu, Hannovru, Hamburgu in Berlinu.

V skupini Haberkorn prevzemata Skupina Muehlberger in haberkornovo hčerinsko podjetje Sahlberg vodilni položaj tehničnega trgovca v Nemčiji. S skupnim prometom večjim od 150 mio EUR v segmentu osebne varovalne opreme smo postali vodilni v Evropi.

Haberkorn bo s pridružitvijo Muehlberger skupine deloval na področju sortimentnega management, digitalizacije in e-poslovanja, ter logističnih rešitev.

Skupina Mühlberger GmbH in MLS Safety GmbH bosta še naprej organizirani kot samostojni podjetji.

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke