Menu

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Haberkorn, d.o.o. se veseli vašega obiska našega spletnega mesta in zanimanja, ki ste ga izkazali našemu podjetju in našim izdelkom. Varstvu vaših osebnih podatkov namenjamo prav posebno pozornost. Zato vas želimo obvestiti o tem, katere podatke o vas registriramo prek naše platforme.

Pri obisku spletnega mesta naši strežniki v standardnem protokolu zaradi zagotavljanja sistemske varnosti zabeležijo podatke o povezavi z računalnikom, iz katerega je prišla zahteva, datum in trajanje obiska, različico vašega spletnega brskalnika in operativnega sistema. Koriščenje nekaterih ponudb na tem spletnem mestu zahteva vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov (osebni podatki so tisti, ki jih je mogoče pripisati točno določeni osebi).

Pri registraciji v našo e-trgovino s spletnim obrazcem od vas pridobimo osebne podatke, kot so ime in priimek, podjetje in vaš naslov. Ob nakupu v e-trgovini poleg tega od vas pridobimo še podatke o naročenem blagu in morebitne druge informacije o naročilu (npr. številka naročila, stroškovna postavka itd.).

Pri prijavi na naše e-novice od vas pridobimo osebne podatke, kot so ime in priimek, podjetje in vaš e-naslov, na katerega boste prejemali naše e-novice. Od njih se lahko kadarkoli odjavite.

To je potrebno za namene upravljanja kupcev in izvajanja pogodb, ki smo jih sklenili z vami. Ti podatki se uporabljajo med trajanjem poslovnega razmerja z vami do prenehanja poslovnega razmerja ali poteka garancijskih, jamstvenih, zastaralnih in drugih zakonsko določenih rokov za shranjevanje podatkov oziroma še dlje, če je to potrebno za dokazne namene. Pri kontaktnih obrazcih na domači strani (splošna povpraševanja, prošnje itd.) se zahteva vnos osebnih podatkov.

Več informacij o uporabi piškotkov je na voljo na www.haberkorn.si/piskotki

Pravica do preklica/pravica do izbrisa osebnih podatkov
Vaše soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadar koli prekličete s kontaktnim obrazcem in zahtevate izbris podatkov.

Pravica do obveščanja
Na pisno zahtevo vas bomo obvestili o osebnih podatkih, ki jih o vas hrani podjetje Haberkorn.

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke