O Haberkornu

O podjetju Haberkorn Slovenija

Haberkorn Slovenija.
Smo del največjega avstrijskega trgovca s tehničnimi
izdelki, delovno zaščito in mazivi.

Industrijska in gradbena podjetja oskrbujemo z delovno zaščito, mazivi in tehničnimi izdelki kot so cevi, strojni  elementi in hidravlika. Haberkorn se je v zadnjih desetletjih vedno bolj uveljavil kot multi specialist. Poleg širokega prodajnega programa ter usklajenosti storitev, so zraven vključeni predvsem strokovnjaki za svetovanje, ki jih  odlikuje usposobljenost na strokovnih področjih in dolgoletne izkušnje. Naše logistične rešitve in e-poslovanje prihranijo vaš čas in denar. Družinsko podjetje s sedežem v Wolfurtu je bilo ustanovljeno leta 1932. Danes ima Haberkorn več kot 2.200 zaposlenih, prisotni smo v 10 državah s 30 podružnicami in smo vodilni trgovec s tehničnimi izdelki v Evropi.


Kaj počnemo.
Naša ponudba našim kupcem.

Naš prodajni program

Naš prodajni program

Ponujamo vam širok prodajni program tehničnih izdelkov, delovne zaščite, maziv in dopolnilnih servisnih storitev. Iz našega skladišča v Avstriji je dobavljivih več kot 100.000 različnih izdelkov, celotno ponudbo si lahko ogledate v Haberkornovi E-trgovini.

Naši zaposleni

Naši zaposleni

Pri Haberkornu najdete Know-how na vseh ravneh. Za vse izdelke imamo potrebno strokovno znanje. Vaš prodajni svetovalec ter celotna usposobljena ekipa strokovnjakov so vam na voljo za vsa vprašanja o izdelkih, logističnih rešitvah in drugih storitvah po meri. Enostavno nam sporočite vaše želje in izdelali bomo rešitev prilagojeno samo za vas. Zaposleni pri Haberkornu imamo veselje do dela, željo po rezultatih in zadovoljstvo pri uspehih.

Naše storitve

Naše storitve

Naše storitve v procesu naročanja stalno prilagajamo potrebam naših kupcev: od individualnih rešitev za regalno poslovanje, do kompleksnejših rešitev pri gradbenem poslovanju s samo eno številko izdelka. Z vsako Haberkornovo pošiljko enostavno dobite več.


E-pošiljanje računov

E-račun ima številne prednosti, saj je brezplačen, okolju prijazen, hitreje prejet kot papirnati račun ipd. Obenem vam omogoča boljšo preglednost evidence prejetih računov.

Naročite se na e-račun še danes. Kako?

E-račun boste tako kot priponko prejeli na izbrani e-naslov v PDF obliki.

Certifikat finančne zanesljivosti

Haberkorn d.o.o. po objavi bilančnih podatkov za poslovno leto 2019 sodi v elitno skupino 7,32 % od celotne populacije gospodarskih subjektov v Sloveniji. Gre za najožji izbor finančno stabilnih in zanesljivih podjetij, za katere lahko na podlagi skrbno izbranih kriterijev presoje finančnega stanja, tekoče likvidnosti in kreditne sposobnosti, z vso strokovnostjo potrjujemo, da sta njihov finančni položaj in poslovanje izrazito nadpovprečna.

Izdajatelj certifikata je PRVA BONITETNA AGENCIJA d.o.o.

Predstavitveni film sortimenta izdelovanja setov hidravličnih in industrijskih cevi

Vabimo vas, da si ogledate predstavitveni film sortimenta izdelovanja setov hidravličnih in industrijskih cevi.


Vodstvo podjetja Haberkorn
Uprava Haberkorn
 
  • Delujemo odprto in z medsebojnim spoštovanjem.
  • Poštenost in odgovornost sta nam zelo pomembni.
  • Smo usmerjeni v rešitve, učinkoviti, hitri in enostavni.
  • Zahtevamo in spodbujamo osebno rast in strokoven razvoj naših zaposlenih.
  • Etična načela ravnanja nas vodijo v vsem kar delamo.
  • Ravnamo z odgovornostjo do družbe in okolja.