Menu

Haberkorn včeraj, danes in jutri. V Sloveniji z vami že 30 let.

Vaš najbolj zanesljiv partner že 30 let

30 letnica podjetja Haberkorn Slovenija

Podjetje Haberkorn d.o.o. v letu 2023, natančneje v mesecu septembru, obeležuje 30 let obstoja v Sloveniji. Ponosni smo, da smo del največjega avstrijskega trgovca s tehničnimi izdelki, delovno zaščito in mazivi.

Začetki podjetja segajo v leto 1932, ko sta Leopold in Frieda Haberkorn položila temeljni kamen za uspešno zgodbo družinskega podjetja. Vse do danes se Haberkorn uspešno širi po Evropi in v tem trenutku zaposluje že več kot 2.300 sodelavcev v 10-tih državah in dosega promet 824 mio EUR.

V Sloveniji je bilo v letu 1993 ustanovljeno podjetje Ulmer d.o.o., s sedežem v Mariboru. Z obsežno paleto izdelkov in storitev oskrbujemo podjetja v različnih industrijskih panogah, svetujemo in najdemo rešitve za mnoga področja.

V Sloveniji imamo danes imamo 4 poslovne enote in sicer smo za vas na voljo v Mariboru, v Murski Soboti, na Ptuju in v Ljubljani.

Za naše kupce smo najzanesljivejši partner, ki s prilagojeno ponudbo enostavno, hitro in varno nudi celovito paleto izdelkov in storitev.

Ostanite z nami, več sledi!
Ekipa Haberkorn


Zgodovina Haberkorn in Ulmer

Zgodovina

Zgodovinski razvoj podjetja Haberkorn.

Začetki segajo v leto 1932, ko se ustanovi podjetje v Wolfurtu in kjer ostaja sedež do današnjega dne.

Razvoj ostalih podružnic pa je predstavljen v sliki.


Aktivnosti

Veseli in ponosni smo, da je za nami že 30 uspešnih let ter nadaljujemo v tej smeri za naslednjih 30 :)

Ob našem častitljivem jubileju smo določene aktivnosti še prav posebej posvetili našim cenjenim poslovnim partnerjem in sodelavcem, s katerimi skupaj ustvarjamo uspešno poslovno zgodbo. Želimo se zahvaliti prav vsakemu, ki je z nami na naši poti in nadgrajujemo zadovoljstvo naših partnerjev tudi v prihodnje. V našem podjetju so zaposleni, poslovni partnerji in zunanje okolje zelo pomembni pri vseh naših odločitvah in delovanju na raznih področjih. Po najboljših močeh in znanju smo se in se trudimo, da tako ostane: gradimo dobre medsebojne odnose in pomagamo tistim, ki to potrebujejo.

Obljuba vsem nam je, da se še bolje trudimo za skupno dobro in uspešno poslovanje še naprej.

 

30 let baloni

Naših 30 let

Podjetje Haberkorn d.o.o. je bilo ustanovljeno 8. septembra 1993. Ob naši 30-letnici se, za dosedanje uspešno poslovanje na slovenskem trgu, iskreno zahvaljujemo tudi vam, spoštovani poslovni partnerji.

Naš pogled je usmerjen v prihodnost in želimo ter prizadevamo si, da skupaj  ustvarjamo uspešne zgodbe ter da ostanemo najbolj zanesljiv partner osebno in digitalno še naprej!

Direktor Marjan Veselič in Dream Team Haberkorn Slovenija

30 polnih šolskih torb

30 let – 30 polnih šolskih torb

Podjetje Haberkorn z veseljem podpira akcijo »Zbiranje šolskih potrebščin«.

Veliko nam pomeni socialni vidik v poslovnem prostoru in prav zato smo se odločili za finančno donacijo Zvezi prijateljev mladine in tako podprli akcijo zbiranja šolskih potrebščin.

Prihodnost je ključna za vse generacije in veseli smo, da lahko pomagamo - zato smo 30 šolskih torb napolnili s peresnicami, zvezki, barvicami, temperami, flomastri, … Polna šolska torba prinese veselje prav vsakemu šolarju.

Spodbujamo solidarnost in pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Vsem šolarjem želimo uspešno šolsko leto in obilo lepih trenutkov!

Praznovanje naše 30-letnice s poslovnimi partnerji

Praznovanje naše 30-letnice s poslovnimi partnerji

Želeli smo pripraviti nekaj posebnega tudi za naše poslovne partnerje in se jim osebno zahvaliti za sodelovanje – od kupcev do dobaviteljev.

V mesecu maju in juniju se je tako odvilo kar nekaj različnih dogodkov, kjer smo se potrudili združiti koristno s prijetnim. Organizirali smo panoramske vožnje z električnimi avtomobili BMW v Mariboru, Celju in Ljubljani. Skupaj z našimi gosti smo uživali v vožnji na elektriko, občudovali lepote naše Slovenije, pogostitev z dobro hrano pa je dodala piko na i našim druženjem.

V juniju pa smo bili gostje na lokaciji Aerokluba Ptuj, kjer smo lep sončen dan dobro izkoristili za panoramske polete in občudovali pokrajino nad Ptujem in okolico.

Odzivi so bili odlični, hvala še enkrat vsem!

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke