Haberkorn včeraj, danes in jutri. V Sloveniji z vami že 30 let.

Vaš najbolj zanesljiv partner že 30 let

30 letnica podjetja Haberkorn Slovenija

Podjetje Haberkorn d.o.o. v letu 2023, natančneje v mesecu septembru, obeležuje 30 let obstoja v Sloveniji. Ponosni smo, da smo del največjega avstrijskega trgovca s tehničnimi izdelki, delovno zaščito in mazivi.

Začetki podjetja segajo v leto 1932, ko sta Leopold in Frieda Haberkorn z majhno izdelovalno vrvi položila temeljni kamen za uspešno zgodbo družinskega podjetja. Vse do danes se Haberkorn uspešno širi po Evropi in v tem trenutku zaposluje že več kot 2.300 sodelavcev v 10-tih državah in dosega promet blizu 800 mio EUR.

V Sloveniji je bilo v letu 1993 ustanovljeno podjetje Ulmer d.o.o., s sedežem v Mariboru. Z obsežno paleto izdelkov in storitev oskrbujemo podjetja v različnih industrijskih panogah, svetujemo in najdemo rešitve za mnoga področja.

V Sloveniji imamo danes imamo 4 poslovne enote in sicer smo za vas na voljo v Mariboru, v Murski Soboti, na Ptuju in v Ljubljani.

Za naše kupce smo najzanesljivejši partner, ki s prilagojeno ponudbo enostavno, hitro in varno nudi celovito paleto izdelkov in storitev.

Ostanite z nami, več sledi!
Ekipa Haberkorn


Zgodovina Haberkorn in Ulmer

Zgodovina

Zgodovinski razvoj podjetja Haberkorn.

Začetki segajo v leto 1932, ko se ustanovi podjetje v Wolfurtu in kjer ostaja sedež do današnjega dne.

Razvoj ostalih podružnic pa je predstavljen v sliki.