Logistične rešitve & E-poslovanje

Optimizirani procesi naročanja materialov

Enostavno gospodarno.
Optimizirani procesi naročanja.

Oskrba omogoča, da so večji in manjši deli, ki so dnevno potrebni v gradbeni in ostali industriji, na voljo. To je običajno povezano z veliko več truda in stroškov kot pa je potrebno.

Optimiziranje procesa nabave pomeni zmanjšanje stroškov nabave. Haberkorn vam nudi modularni koncept, ki zmanjša stroške, optimizira procese in zagotavlja ustrezno oskrbo. Pri naših strokovnjakih izveste vse o upravljanju regalnega poslovanja, o najnovejših tehnologijah in individualno prilagojenih procesih. Izkoristite celovito svetovanje Haberkorna in pri oskrbi prihranite vaš denar ter si zagotovite vam prilagojene procese.


Izbor

1. junija prihaja nova spletn trgovina Haberkorn

Nova spletna trgovina

Več mesecev smo se trudili, da je naša spletna trgovina postala privlačnejša, hitrejša in uporabniku prijaznejša.

 

naprej
Avtomat za izdajo artiklov

H-Save: Avtomat za izdajo artiklov
Enostavno 24 ur na dan

Vedno dostopen in brez čakalnih dob - H-Save avtomat za izdajo artiklov. Idealen pri izdaji artiklov za delovno opremo in orodja.

Vaši zaposleni se za izdajo artikla iz avtomata prijavijo z osebno katico podjetja ali Legic ključkom. Artikli so varno shranjeni, medtem, ko je iskanje in izbira preprosta in traja le nekaj sekund. Poleg tega, modularna zasnova avtomata omogoča enostavno zamenjavo ponudbe artiklov.

Izkoristite napredne logistične rešitve in izberite H-Save avtomat za izdajo artiklov.

naprej
H-Rent: Avtomat za najem orodja in pripomočkov

H-Rent: Avtomat za najem orodja in pripomočkov
Enostavno uporabno

Avtomat za najem orodja in pripomočkov H-Rent lahko popolnoma prilagodite vašim potrebam, saj nudi prostor za najrazličnejše vrste in velikosti orodja ter drugih pripomočkov. Zaradi pregledne dokumentacije in rednih poročil boste vedno imeli nadzor. V vsakem trenutku boste namreč vedeli, katero orodje oziroma pripomoček se nahaja v avtomatu ali pa je v uporabi pri zaposlenem.

naprej
Zmanjšanje kompleksnosti

Zmanjšanje kompleksnosti

Kompleksnost povzročajo raznolikost, velikost in dinamika v podjetju. Da bi le-to naredili bolj obvladljivo in jo posledično zmanjšali, je Haberkorn vaš idealni partner. Pomagamo vam optimizirati stroške, uvesti standardizacijo in jo obdržati.

naprej
Zagotavljamo nemoteno oskrbo z materiali

Zagotovitev oskrbe

Z istočasno optimizacijo zalog mora biti oskrba z materiali učinkovita in varna. S pomočjo enostavnih pogojev nabave in stalne dostave iz našega skladišča, vam Haberkorn nudi metode in koncepte, ki naredijo vašo nabavo popolnoma pregledno.

naprej
Zmanjšanje administrativnih stroškov

Zmanjšanje administrativnih stroškov

Pri administrativnih zadevah vedno znova izgubljamo dragoceni čas. Haberkorn vam nudi strokovno svetovanje in tehnološko dovršene možnosti za enostavno dokončanje procesov na elektronski način tako, da se lahko posvetite svojim dejanskim aktivnostim.

naprej
Zmanjšajmo izgubo časa

Zmanjšanje nepotrebnega zapravljanja

V filozofiji vitkega podjetja je osnovni element tudi zmanjševanje zapravljanja časa. V vsakem podjetju nastajajo različne vrste aktivnosti, ki so brez dodane vrednosti in motijo nemoten potek procesov, ter tako stanejo čas in denar. Haberkorn vas podpira, da te nepotrebne aktivnosti prepoznate in jih tudi zmanjšate.

naprej

Dopolnilne storitve