Logistične rešitve & E-poslovanje

Optimizirani procesi naročanja materialov

Enostavno gospodarno.
Optimizirani procesi naročanja.

Oskrba omogoča, da so večji in manjši deli, ki so dnevno potrebni v gradbeni in ostali industriji, na voljo. To je običajno povezano z veliko več truda in stroškov kot pa je potrebno.

Optimiziranje procesa nabave pomeni zmanjšanje stroškov nabave. Haberkorn vam nudi modularni koncept, ki zmanjša stroške, optimizira procese in zagotavlja ustrezno oskrbo. Pri naših strokovnjakih izveste vse o upravljanju regalnega poslovanja, o najnovejših tehnologijah in individualno prilagojenih procesih. Izkoristite celovito svetovanje Haberkorna in pri oskrbi prihranite vaš denar ter si zagotovite vam prilagojene procese.


Izbor

1. junija prihaja nova spletn trgovina Haberkorn

Nova spletna trgovina

Več mesecev smo se trudili, da je naša spletna trgovina postala privlačnejša, hitrejša in uporabniku prijaznejša.

 

naprej
Avtomat za izdajo artiklov

Enostavno 24 ur na dan.
Avtomat za izdajo artiklov.

Od zdaj naprej si lahko z avtomati Haberkorna prihranite pot in čas. S tem preprostim sistemom razbremenite vaše skladišče in zagotovite dobavo materiala 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

naprej
Zmanjšanje kompleksnosti

Zmanjšanje kompleksnosti

Kompleksnost povzročajo raznolikost, velikost in dinamika v podjetju. Da bi le-to naredili bolj obvladljivo in jo posledično zmanjšali, je Haberkorn vaš idealni partner. Pomagamo vam optimizirati stroške, uvesti standardizacijo in jo obdržati.

naprej
Zagotavljamo nemoteno oskrbo z materiali

Zagotovitev oskrbe

Z istočasno optimizacijo zalog mora biti oskrba z materiali učinkovita in varna. S pomočjo enostavnih pogojev nabave in stalne dostave iz našega skladišča, vam Haberkorn nudi metode in koncepte, ki naredijo vašo nabavo popolnoma pregledno.

naprej
Zmanjšanje administrativnih stroškov

Zmanjšanje administrativnih stroškov

Pri administrativnih zadevah vedno znova izgubljamo dragoceni čas. Haberkorn vam nudi strokovno svetovanje in tehnološko dovršene možnosti za enostavno dokončanje procesov na elektronski način tako, da se lahko posvetite svojim dejanskim aktivnostim.

naprej
Zmanjšajmo izgubo časa

Zmanjšanje nepotrebnega zapravljanja

V filozofiji vitkega podjetja je osnovni element tudi zmanjševanje zapravljanja časa. V vsakem podjetju nastajajo različne vrste aktivnosti, ki so brez dodane vrednosti in motijo nemoten potek procesov, ter tako stanejo čas in denar. Haberkorn vas podpira, da te nepotrebne aktivnosti prepoznate in jih tudi zmanjšate.

naprej

Dopolnilne storitve