Menu
Storitve

Avtomat za izdajo artiklov H-Save – Enostavno 24 ur na dan

Uporabnik stoji pred avtomatom za izdajo artiklov H-Save

24 ur na dan, brez čakanja, en dostop: H-Save je avtomat za izdajo artiklov, ki je idealen za uporabo na področjih delovne zaščite in orodja. Vaši zaposleni se prijavijo v napravo in opravijo odvzem želenega izdelka. Skladiščenje izdelkov je varno, odvzem pa opravimo preprosto in v le nekaj sekundah. Modularna zasnova naprave omogoča fleksibilno zamenjavo ponudbe izdelkov. Izkoristite prednosti modernega sistema za izdajo in se odločite za Haberkornov avtomat za izdajo artiklov H-Save.

Vaša prednost na prvi pogled
  • preprosta namestitev, potrebujete le vtičnico

  • izdelke naprava ponovno naroči samodejno

  • podatke o odvzemu lahko hitro prikličete

  • avtomat je opremljen z izdelki, ki jih je izbrala stranka

  • mogoča je hitra menjava ponudbe izdelkov v avtomatu

Tako gre naprej
  1. Z veseljem vam svetujemo!
    V prvem koraku se obrnite na naše strokovnjakinje in strokovnjake, ki vam bomo svetovali, kako in zakaj je za vas smiselno uporabljati avtomat za izdajo artiklov.

  2. Najpreprostejša funkcija
    Vaši zaposleni dobijo artikle iz avtomata s pomočjo osebne kartice oz. čipa. Vsi podatki o izdaji oz. odvzemu ter čas se beležijo samodejno.

  3. Avtomatsko naročilo
    Avtomat za izdajo artiklov H-Save samodejno pošlje podatke porabe Haberkornu, ki naročilo obdela in pripravi izdelke na dostavo.

  4. Dostava
    Haberkorn dostavi izdelke pravočasno in v želenih količinah.

  5. Vedno pripravljen
    Avtomat za izdajo artiklov H-Save se ponovno napolni in je pripravljen za odvzem 24 ur na dan.

Avtonomni sistem – preprosto in prostorsko varčno

Namestitev avtomata je tako enostavna kot njegova uporaba. Običajna električna vtičnica je vse kar potrebujete za normalno delovanje avtomata, povezava in izmenjava s Haberkornom je samodejna. Sistem deluje povsem samostojno.

Vse na prvi pogled – fleksibilno in pregledno

Zagotovimo vam enostaven vmesnik za pregled in upravljanje vaših podatkov. Od pregleda podatkov o porabi do ustvarjanja in vzdrževanja lastnih uporabniških podatkov – fleksibilneje ne gre. Poleg pregleda podatkov lahko vidite tudi stanje vseh vaših avtomatov H-Save – pregled nad vsem.

Prilagojeno vašim potrebam – individualno in neodvisno

Ponudimo vam točno tisto, kar potrebujete. Haberkorn vam nudi nasvete pri izbiri primernih izdelkov za vas, glede na vaše potrebe pa določimo tudi optimalno zalogo v avtomatu. Tako vam pomagamo pri nemotenem delovnem procesu, saj bodo izdelki vedno in takoj na voljo, dobava artiklov pa bo avtomatska. Če želite za vas prevzamemo tudi celotno upravljanje z avtomatom.

Vedno na voljo – zanesljivo in avtomatsko

Sistem v H-Save avtomatu za izdajo artiklov skrbi za stalno zalogo izdelkov in tako zagotavlja, da so izdelki, ki jih vaši zaposleni potrebujejo, vedno na voljo – 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Spremembe v paleti oz. ponudbi izdelkov so preproste. Na vašo željo lahko Haberkorn poskrbi tudi za polnjenje avtomata.

Popolna razširitev – H-Sidebox

Omara H-Sidebox je popolna razširitev k avtomatu za izdajo artiklov H-Save in je na voljo samo v kombinaciji z avtomatom H-Save. Namenjena je za artikle, ki so preveliki za avtomat H-Save. Upravljanje omare H-Sidebox poteka preko upravljalne enote avtomata H-Save. Omara H-Sidebox je na voljo v izvedbi s policami ali brez. Na en avtomat H-Save lahko priključite do 20 omar H-Sidebox.

Uporabnik stoji pred H-Plus in H-Sideboxom ter vzame čelado
H-Sidebox je popolna razširitev za avtomate za izdajo artiklov
Citat

Z avtomati za izdajo artiklov boste poskrbeli za razbremenitev in varno oskrbo 24 ur na dan. Samo poglejte prednosti, splača se!“ – Matjaž Stupnikar, E-poslovanje

Registrirajte se in vprašajte strokovnjake

Tudi v digitalnem svetu ohranjamo osebne stike in vam ponujamo najboljše možne storitve. Prijavite se in na voljo vam bodo vsi naši strokovnjaki.
Z veseljem pomagamo tudi neregistriranim uporabnikom.
Pošljite sporočiloSkrij obrazec

Pošljite sporočilo

Prekliči
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt

Več možnosti za kontakt

Pošljite sporočilo Naša prodajna ekipa
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke