Menu
Storitve

Avtomat za najem H-Rent pri podjetju Haberkorn

Uporabnik si vzame izdelek iz avtomata H-Rent.

Pri vsakodnevni uporabi številnega orodja in različnih pripomočkov, npr. majhnih aparatov, orodja ali merilnih instrumentov, je ohranjanje preglednosti zelo težavno. To težavo odpravi avtomat za najem H-Rent.

Vaša prednost na prvi pogled
  • 24-urni nadzor nad izdelki, ki ne predstavljajo potrošnega materiala, 24 ur na dan

  • avtomatizirana poročila o lokaciji in stanju orodja in pripomočkov

  • možen nadzor z inventarno številko kupca

  • pri stranki ni potrebna omrežna integracija

Tako gre naprej
  1. Z veseljem vam svetujemo!
    V prvem koraku se obrnite na naše strokovnjakinje in strokovnjake, ki vam bomo svetovali, kako in zakaj je za vas smiselno uporabljati H-Rent.

  2. Namestitev
    Po pogovoru sledi namestitev avtomata za najem.

  3. Prevzem
    Vaši zaposleni dobijo orodje in pripomočke iz avtomata s pomočjo kartice oz. čipa. Sistem odklene predalček, odvzem pa se samodejno zabeleži v sistem.

  4. Vračilo
    Ko orodja in pripomočkov več ne potrebujete, jih vrnete v avtomat. Sistem zabeleži vračilo in jih označi za pregled oziroma za zamenjavo z novim.

  5. Pregled
    Zahvaljujoč programski opremi za upravljanje v oblaku, boste ves čas vedeli, kje se orodje in pripomočki nahajajo. Prav tako lahko vedno spremljate zabeleženo stanje in jih po potrebi pošljete v servis oz. uredite zamenjavo. Pomanjkljivo orodje in pripomočki bodo v sistemu označeni in jih boste lahko z namenom popravila vzeli iz avtomata. Preizkušene oz. nove pa boste lahko ponovno položili v predalčke za ponovno uporabo.

Delovanje avtomata za najem H-Rent

Avtomat H-Rent nudi prostor za skladiščenje izdelkov najrazličnejših vrst in velikosti. Ko zaposleni orodja več ne potrebujejo, ga vrnejo v avtomat. Poškodovano orodje in orodje, ki potrebuje kalibracijo, se ob vrnitvi zablokira za izdajo, vi pa boste prejeli sporočilo, da so potrebni popravila oziroma kalibracije. Posebna delitev avtomata omogoča prostor za številne različne izdelke.

Visoka kapaciteta avtomata za najem H-Rent

Avtomat H-Rent nudi prostor za do 165 različnih orodij in pripomočkov, ter temelji na osnovi vrtečega se bobna. To omogoča skladiščenje visokega števila izdelkov na majhnem prostoru. Nudi enostavno upravljanje z zaslonom na dotik, preko katerega se upravljajo tudi druge dodatne naprave, npr. avtomat s predalčki.

Avtomat s predalčki

Avtomat s predalčki omogoča samodejno izdajo do 40 različnih izdelkov. Zahvaljujoč izjemni globini predalčkov je ta avtomat idealen za orodje in naprave večjih dimenzij. Uporablja se lahko skupaj z dodatno upravljalno enoto kot samostojni sistem ali kot dodatna naprava k avtomatu H-Rent.

Imate še kakšno vprašanje?

Vse informacije o avtomatu za najem H-Rent najdete tudi v naši brošuri. Za morebitna vprašanja so vam na voljo naše strokovnjakinje in strokovnjaki. Kontaktirajte nas!

Citat

Z avtomatom za najem H-Rent boste vedno imeli pregled nad svojim orodjem in ostalimi pripomočki ter vedno vedeli, kakšno je njihovo trenutno stanje.“ – Matjaž Stupnikar, E-poslovanje

Registrirajte se in vprašajte strokovnjake

Tudi v digitalnem svetu ohranjamo osebne stike in vam ponujamo najboljše možne storitve. Prijavite se in na voljo vam bodo vsi naši strokovnjaki.
Z veseljem pomagamo tudi neregistriranim uporabnikom.
Pošljite sporočiloSkrij obrazec

Pošljite sporočilo

Prekliči
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt

Več možnosti za kontakt

Pošljite sporočilo Naša prodajna ekipa
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke