Open Catalog Interface (OCI)

OCI mit Haberkorn

Preprosta integracija z OCI-jem – spletna trgovina kot del vaše nabave.

Open Catalog Interface (OCI), imenovan tudi Punchout, spletno trgovino Haberkorn popolnoma integrira v vašo nabavo. Standardiziran vmesnik je preprost za namestitev in združuje prednosti lastne programske opreme s prednostmi spletne trgovine.


Podrobnosti o Open Catalog Interface (OCI)

Warenkorb im eigenen ERP zusammenstellen

Izdelke poiščete v spletni trgovini in napolnite svojo nakupovalno košarico

Ko želite naročiti blago, se klikom povežete v spletno trgovino, kjer poiščete izdelke in jih prenesete v svojo nakupovalno košarico.

Z OCI imate dostop do aktualnih izdelkov, cen in razpoložljivosti – brez da bi morali podatke vnašati in posodabljati v lastnem ERP sistemu.

 

Bestellung wird automatisch angelegt

Nakupovalna košarica bo poslana in oblikovana v prejeto naročilo

Nakupovalna košarica ne bo direktno obdelana v spletni trgovini, ampak bo poslana v vaš ERP sistem, kjer bo oblikovana v prejeto naročilo. S tem bodo prenešeni vsi izbrani podatki, ki jih potrebujete v vašem ERP sistemu.

Bestellung wird aus dem eigenen System abgeschickt

Naročilo bo poslano iz lastnega ERP sistema

Ko naročilo zaključite nam ga pošljete iz vašega ERP sistema. V idealnem primeru bi to storili z Electronic Data Interchange (EDI) in tako popolnoma izkoristili prednosti elektronskega procesa. Tako boste lahko potrdilo naročila, dobavnico in račun dobili elektronsko in ga avtomatsko obdelali.

Brošura EDI OCI

Predstavitvena brošura za EDI / OCI

Za vas smo pripravili tudi predstavitveno brošuro za EDI / OCI, v kateri smo zbrali vse bistvene informacije. Brošura je v angleškem jeziku. Najdete jo v našem download centru.

Če imate vprašanja ali pa ste zainteresirani za EDI / OCI, nas lahko kontaktirate na shop(at)haberkorn.si.


Dopolnilne storitve