Open Catalog Interface (OCI)

OCI mit Haberkorn

Preprosta integracija z OCI-jem – spletna trgovina kot del vaše nabave.

Open Catalog Interface (OCI), imenovan tudi Punchout, spletno trgovino Haberkorn popolnoma integrira v vašo nabavo. Standardiziran vmesnik je preprost za namestitev in združuje prednosti lastne programske opreme s prednostmi spletne trgovine.


Podrobnosti o Open Catalog Interface (OCI)

Warenkorb im eigenen ERP zusammenstellen
Izdelke poiščete v spletni trgovini in napolnite svojo nakupovalno košarico

Ko želite naročiti blago, se klikom povežete v spletno trgovino, kjer poiščete izdelke in jih prenesete v svojo nakupovalno košarico.

Z OCI imate dostop do aktualnih izdelkov, cen in razpoložljivosti – brez da bi morali podatke vnašati in posodabljati v lastnem ERP sistemu.

 

Bestellung wird automatisch angelegt
Nakupovalna košarica bo poslana in oblikovana v prejeto naročilo

Nakupovalna košarica ne bo direktno obdelana v spletni trgovini, ampak bo poslana v vaš ERP sistem, kjer bo oblikovana v prejeto naročilo. S tem bodo prenešeni vsi izbrani podatki, ki jih potrebujete v vašem ERP sistemu.

Bestellung wird aus dem eigenen System abgeschickt
Naročilo bo poslano iz lastnega ERP sistema

Ko naročilo zaključite nam ga pošljete iz vašega ERP sistema. V idealnem primeru bi to storili z Electronic Data Interchange (EDI) in tako popolnoma izkoristili prednosti elektronskega procesa. Tako boste lahko potrdilo naročila, dobavnico in račun dobili elektronsko in ga avtomatsko obdelali.


Dopolnilne storitve