Senzor nivoja tekočine H-Level

Mit dem Füllstandsensor H-Level von Haberkorn alles im Blick

Zanesljivo merjenje nivoja tekočine

Ali tudi vi skladiščite vaša maziva v rezervoarjih ali kontejnerjih? Potem verjetno poznate tudi slabost te ustaljene prakse: vi ali pa vaši sodelavci morete ročno izmeriti, kako visok je nivo tekočine – v kolikor se to naredi redko ali pa se celo pozabi, obstaja velika nevarnost, da je rezervoar nenadoma prazen in izdelek ni več na voljo, ko ga potrebujete.


Izbor

Merjenje nivoja tekočine s H-Level

S senzorjem nivoja tekočine H-Level vam nudimo merilni modul, ki dnevno beleži nivo tekočine v rezervoarju. Ti podatki se lahko odčitajo na računalniku, prenosnem računalniku, tabličnem računalniku ali  pametnem telefonu z nadzorno ploščo. V kolikor se doseže vnaprej nastavljen nivo rezervoarja, se lahko tudi samodejno pošlje naročilo v podjetje Haberkorn.

Poglejte si vse funkcije in prednosti senzorja nivoja tekočine H-Level tudi v videu.

Ključni podatki na prvi pogled

Ključni podatki na prvi pogled – na rezervoarju, osebnem računalniku in mobilni napravi

Nivoji tekočine se dnevno aktualizirajo in dokumentirajo. Tako enostavno lahko poteka nadzor nad nivojem tekočine. Različne analize, kot na primer zgodovina porabe, povprečna poraba in drugo so vam na voljo enostavno z nekaj kliki preko vaše nadzorne plošče.

Nenehno polnjenje – časovno točno

Nenehno polnjenje – časovno točno

Znižajte svoje upravne stroške in nenačrtovane dodatne stroške, na primer s hitro dostavo. Haberkorn s H-Level zagotavlja, da bo postal vaš celoten proces naročanja bolj učinkovit: Privarčujte na času, optimizirajte čas naročanja in skladiščenje, ter zmanjšajte tudi možnosti nastanka napak (npr. naročanje napačnega izdelka ali napačne količine).

Neoporečna tehnika – priročno in preizkušeno

Neoporečna tehnika – priročno in preizkušeno

Brezžični sistem posredovanja podatkov merjenja deluje preko GSM. Tako se zagotovi tudi stalno preverjanje delovanja naprave in pri Haberkornovi H-Level verziji, ki je baterijsko napajana, se lahko vedno preveri tudi stanje napolnjenosti merilne naprave. Zaradi brezkontaktnega merjenja z ultrazvokom ne pride do problemov s staranjem, kar se lahko zgodi npr. pri mehanskih merilnih komponentah.

Tako enostavno

Tako enostavno deluje

1. Stalna poraba

Reden odvzem maziva s strani vaših zaposlenih.

2. Dnevno merjenje

H-Level dnevno posreduje stanje.

3. Samodejno naročanje

Ko se doseže minimalna definirana raven rezervoarja se pošlje naročilo v podjetje Haberkorn.

4. Zagotovljena oskrba

Haberkorn vam dostavi mazivo oziroma vam napolni rezervoar.

Imate dodatna vprašanja?

Imate dodatna vprašanja?

Vse informacije o senzorju nivoja tekočine H-Level lahko najdete tudi v naši brošuri. Seveda so vam na voljo tudi naši strokovnjaki. 

Po potrebi vam naši strokovnjaki svetujejo tudi na področju maziv pri izbiri maziv za vašo aplikacijo. Prepričani smo, da boste pri naši veliki izbiri našli idealno mazivo za vas. 

 

 


Dopolnilne storitve