Menu
Storitve

Zanesljivo merjenje nivoja tekočin s senzorjem nivoja H-Level

Oseba stoji pred senzorjem nivoja H-level

Ali tudi vi skladiščite maziva v rezervoarjih in kontejnerjih? Potem verjetno veste, kaj je glavna pomanjkljivost te ustaljene prakse. Ročno morate preveriti, kako visok je nivo v posamezni posodi – če to storite redko ali pozabite, obstaja veliko tveganje, da je rezervoar nepričakovano prazen in mazivo, ko ga potrebujete, ni na voljo. S senzorjem nivoja H-Level vam ponujamo merilni modul, ki redno meri nivo v vašem rezervoarju. Ko je dosežena predhodno določena raven nivoja rezervoarja, se samodejno sproži informacija se samodejno sproži informacija za naročilo pri podjetju Haberkorn – vse je urejeno, brez da bi si umazali roke.

Vaša prednost na prvi pogled
  • rezultati meritev se beležijo vsak dan in po potrebi sprožijo naročilo

  • optimizacija časa naročanja

  • nivoji polnjenja se lahko določijo iz različnih lokacij in odčitajo s pomočjo PC-ja, prenosnika, tablice ali pametnega telefona

  • zamenja manualne rešitve, npr. merilne ure

  • prihranki pri administraciji

Tako gre naprej
  1. Z veseljem vam svetujemo!
    V prvem koraku se pogovorite z našimi strokovnjakinjami in strokovnjaki.

  2. Dnevno merjenje
    H-Level dnevno pošilja nivo polnjenja.

  3. Samodejno naročanje
    Ko je rezervoar na določeni ravni, se sproži naročilo pri Haberkornu.

  4. Zagotovljena oskrba
    Haberkorn dobavi mazivo in napolni vaš rezervoar.

Merjenje nivoja s senzorjem nivoja H-Level

S senzorjem nivoja H-Level vam ponujamo merilni modul, ki redno meri nivo v vašem rezervoarju. Stanje si nato lahko ogledate na nadzorni plošči v računalniku, prenosniku, tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. Ko je dosežena predhodno določena raven nivoja rezervoarja, se samodejno sproži informacija za naročilo pri podjetju Haberkorn.

Senzor nivoja H-Level YouTube Video
Poglejte video in spoznajte prednosti ter funkcije senzorja nivoja H-Level.
Nenehno polnjenje – časovno točno

S hitro dostavo zmanjšajte svojo administracijo in nenačrtovane dodatne stroške. Haberkorn z H-Level zagotavlja, da bo celoten postopek naročanja postal bolj učinkovit: Vi prihranite čas, optimizirate čas naročanja in skladiščenja ter zmanjšate tudi morebitne vire napak, npr. naročilo napačnega izdelka ali količine.

Popolna čista tehnologija – priročno in preizkušeno

Brezžični sistem za prenos podatkov meritev deluje prek GSM modula. To zagotavlja tudi stalno spremljanje pravilnega delovanja naprave. V primeru baterijske različice naprave H-Level je mogoče ves čas odčitati tudi stanje baterije. Brezkontaktno merjenje z uporabo ultrazvoka pomeni, da ni težav s staranjem, kar se na primer lahko zgodi pri mehanskih merilnih komponentah.

Imate še kakšno vprašanje?

Vse informacije o senzorju nivoja H-Level najdete tudi v naši brošuri. Za morebitna vprašanja o H-Level so vam na voljo naše strokovnjakinje in strokovnjaki, ki vam pomagajo tudi pri izbiri ustreznih maziv za vašo napravo. Kontaktirajte nas!

Citat

Redno preverjanje nivoja maziva v rezervoarju in pravočasno naročanje vzame veliko časa. Naš senzor nivoja H-Level to delo prevzame za vas in poskrbi za pregledno dokumentacijo vaše porabe.“ – Matjaž Stupnikar, E-poslovanje

Registrirajte se in vprašajte strokovnjake

Tudi v digitalnem svetu ohranjamo osebne stike in vam ponujamo najboljše možne storitve. Prijavite se in na voljo vam bodo vsi naši strokovnjaki.
Z veseljem pomagamo tudi neregistriranim uporabnikom.
Pošljite sporočiloSkrij obrazec

Pošljite sporočilo

Prekliči
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt

Več možnosti za kontakt

Pošljite sporočilo Naša prodajna ekipa
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke