Zagotovitev oskrbe

Zagotavljamo nemoteno oskrbo z materiali

Enostavno ravno prav.
Optimizirane zaloge.

Da imamo na zalogi vedno dovolj pravih delov, ne preveč in nikakor ne premalo, je ena največjih izzivov logistike. Haberkorn vam pomaga, da nenehno optimizirate lokalno zalogo, nudi enostavne načine za ponaročanje, preko Haberkornovega skladišča pa lahko želene izdelke zamenjate v kratkem času.


Izbor

Popolnoma prilagojeno procesu

Popolnoma prilagojeno procesu

Vsako podjetje se vedno znova znajde pred izzivom, ko mora svoje poslovne procese neprestano prilagajati novim okoliščinam. Haberkorn vam pri tem pomaga tako, da se mi prilagodimo vašim procesom. Ponujamo vam ideje, ki so primerne za vaše podjetje – prilagojene vašim individualnim potrebam. Pri tem pa ni nujna priprava z vaše strani. Haberkorn prinaša celotno infrastrukturo in brez zapletov na mestu postavi vse.

Najnovejša tehnologija z Haberkornom

Najnovejša tehnologija

Haberkorn, s kombinacijo izkušenj in znanja in novih idej, ustvarja vedno nove inovacije. Uporabljamo najnovejše tehnologije kot radiofrekvenčna identifikacija (RFID) ali komunikacija preko GSM, da vam za vaše potrebe lahko zagotovimo pravo »orodje«.  In to vse brez težav. Pri našem razmišljanju smo osredotočeni na koristi za kupce. Torej na vas. Spremljamo vas na poti v prihodnost.

Optimizirane zaloge v skladišču

Nikoli ne preveč in ne premalo

Želite optimizirati vaše zaloge in tako imeti pri skladiščenju stroškovno prednost? Popolno ujemanje delov, ki jih potrebujete, omogoča Haberkornovo aktivno upravljanje zalog. Po potrebi prilagodimo prostornino zabojnikov in zagotovimo dostopnost delov, ki jih potrebujete.
Ob upoštevanju nihanj v povpraševanju, vam ponujamo še večjo zanesljivost oskrbe. S prikazom vašega celotnega upravljanja sortimenta v Habrkornovi E-trgovini imate kadarkoli pregled in pridobite informacije prikazane v realnem času.


Dopolnilne storitve