Menu

E-poslovanje

Vizualizacija mreženja z modrimi črtami in številkami

Digitalizacija – osrednja tema današnjega časa

Tudi če digitalizacija ni vedno boljša, pa vseeno nudi odločilno prednost, in sicer lahko digitalne signale uporabljamo vedno v enaki kakovosti. Elektronski procesi so preprostejši in omogočajo, da porabimo minimalno količino energije. Tudi naša spletna trgovina ponuja številne možnosti.


E-poslovanje – najpomembnejše informacije

Oseba s tablico

Izmenjava podatkov in elektronski procesi – varno in zanesljivo

Na področju EDI in OCI ne nudijo le tehnologije, ampak tudi svetovanje – od prvega pogovora do implementacije sistema. S Haberkornom boste vedno imeli pravega partnerja za hitro, varno in zanesljivo izmenjavo podatkov. Poenostavili bomo vašo izmenjavo podatkov. Naši postopki so preprosti in fleksibilni ter se lahko preprosto integrirajo v poslovne procese naših strank. Konfiguracije lahko oblikujete tudi sami. Delovne poti lahko nadzorujete v Haberkornovi spletni trgovini ter upravljate s funkcijo Super-User.

Bele številke 1 in 0 z rdečim napisom EDI

EDI – Electronic Data Interchange

Z EDI lahko poslovne procese v kateremkoli sistemu opravite elektronsko. Ne glede na to, ali gre za naročila, potrdila naročil, dobavnice ali račune, vse deluje avtomatizirano, minimizira število napak pri prenosu podatkov in zagotavlja najvišjo stopnjo aktualnosti podatkov.

Več o EDI
Opis OCI

OCI – Open Catalog Interface

Z OCI lahko Haberkornovo spletno trgovino integrirate v svoj sistem. Tako mučno vnašanje in posodabljanje podatkov v ERP sistemu več ni potrebno. Standardiziran vmesnik je preprost za namestitev, ki ročno vnašanje podatkov potisne v preteklost.

Več o OCI
Predstavitev izmenjave podatkov

Uporaba EDI in OCI

OCI je rešitev za prenos podatkov o izdelkih in cenah v spletni trgovini v vaš ERP sistem. EDI omogoča, da naročanje iz ERP sistema opravite elektronsko. Obe varianti lahko uporabite ločeno ali pa skupaj in tako svoja naročila opravite popolnoma elektronsko.

Oseba pred zaslonom, ki prikazuje spletno trgovino Haberkorn

Haberkornova spletna trgovina

V naši spletni trgovini boste s pomočjo preproste funkcije iskanja našli več kot 200.000 profesionalnih izdelkov. Nabavo boste opravili popolnoma samostojno, brez papirologije in s popolnim pregledom. Uporabite Haberkornovo spletno trgovino in olajšajte svojo nabavo.

Tipkovnica z znaki za e-pošto, telefon in mobilni telefon

Imate še kakšno vprašanje?

Naši strokovnjaki vam z veseljem pomagajo in odgovorijo na vsa vprašanja na temo E-poslovanja. Kontaktirajte nas!


Storitve

Vse storitve
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke