Zmanjšanje administrativnih stroškov

Zmanjšanje administrativnih stroškov

Usklajeni procesi.
Elektronska obdelava.

Vsa vaša naročila, zahtevani izdelki in s tem povezani procesi, povzročajo velike administrativne stroške. Haberkorn vam nudi različne načine za zmanjšanje teh stroškov in elektronsko obvladovanje procesov na enostaven način.


Izbor

Učinkovit in popoln prikaz poslovnih procesov

Popoln prikaz poslovnih procesov

Učinkovitost administrativnih zadev se je z elektronskim potekom dela znatno povečala. S Haberkornom imate pravega partnerja za poenostavitev naročil. To uredimo preko elektronskih procesov. Začne se z iskanjem, prikazom izdelka in naročilom v Haberkornovi E-trgovini, vse do elektronskega kataloga, ki se lahko poveže z vašim sistemom naročanja.

EDI – izmenjava elektronskih podatkov

EDI – izmenjava elektronskih podatkov

Haberkorn lahko uporablja vse pogoste načine za prenos podatkov. Tako je mogoče s katerimkoli  sistemom vzpostaviti elektronske procese. Na ta način je zagotovljena brezhibna in samodejna komunikacija in bo tako vaše dnevno delo bistveno olajšano. Hitra obdelava naročil tako ponuja širok spekter koristi.

Obvladljivi procesi za posamezne stranke

Obvladljivi procesi za posamezne stranke

Izmenjavo podatkov želimo za vas narediti kar se da enostavno.  Naši delovni postopki so enostavni in fleksibilno nastavljivi in jih lahko enostavno povežemo s poslovnimi procesi naših kupcev. Pri tem lahko velik del nastavitev opravite kar sami. V Haberkornovi E-trgovini se lahko nastavijo postopki in se upravljajo s pomočjo super uporabniške funkcije. S pomočjo našega svetovanja lahko vse nastavitve prilagodite tako, da so optimalne za vas.


Dopolnilne storitve