Zmanjšanje kompleksnosti

Standardizirani izdelki zagotavljajo preglednost

Enostavno in pregledno.
Standardizirani izdelki zagotavljajo preglednost.

Izdatek v nabavi se pojavi kot rezultat kompleksnosti v nabavi, predvsem pri velikem številu majhnih delov in pri velikem številu različnih dobaviteljev za te dele. Haberkorn vas podpira pri standardizaciji izdelkov in vam pomaga veliko število različnih izdelkov narediti bolj obvladljivo.


Izbor

Izvirno partnerstvo z Haberkorn Slovenija

Izvirno partnerstvo s Haberkornom

ABC analize ponavadi pokažejo, da imajo C-artikli res najnižji obseg prodaje, kljub temu pa to področje zajema večino izdelkov. Prav tako pa te izdelke najpogosteje nabavljamo pri različnih dobaviteljih. S tem so tako povezani veliki izdatki. Izvirno partnerstvo s Haberkornom vam omogoča, da zmanjšate tako administrativne izdatke, kot število dobaviteljev.

Skladnost standardov in poenostavljanje

Skladnost standardov - enostavno

V veliko podjetjih se pojavi enaka situacija: imamo ogromno število različnih izdelkov za enaka delovna področja. Obstaja pa tudi možnost, da izdelke za določena delovna področja povzamemo skupaj. Jasno opredelimo izdelke in določimo standarde kvalitete. Upoštevanje teh standardov pa je veliko večji izziv. Haberkorn podpira svoje kupce pri razvoju takih standardov, nudi pa tudi orodja kot na primer katalog črtnih kod, da lahko te standarde obdržijo na enostaven način in se jih tudi držijo.

Enotna nabava – partnerstvo s Haberkornom

Enotna nabava – partnerstvo s Haberkornom

Pri številnih prodajnih programih se okvirni pogoji pogosto spreminjajo. Posebno pravni okvirji nam pri nabavi vedno znova predstavljajo izziv, kateri izdelki so primerni. Enotna nabava med drugim vpliva, da je naloga izbrati prave izdelke za pomembna področja uporabe, brezhibno izpeljana. Ti izdelki pa niso najnujneje tudi najdražji. Haberkorn v partnerstvu prevzame svetovalno funkcijo in vam pomaga, da ustrezno upoštevate stroške in koristi.


Dopolnilne storitve