Zaščita pred ognjem za gibljive cevi in električne napeljave

Zanesljiva zaščita pred vročino

Kakovost ter zanesljivost sta v industriji in strojegradnji še posebej pomembni. Da bo vaš sistem izpolnjeval zahteve in dolgoročno deloval, potrebujejo gibljive cevi za industrijo in hidravliko ter električne napeljave dobro zaščito pred obrabo, poškodbami od zunaj ter pred izrednimi temperaturnimi obremenitvami. Haberkorn vam z zaščito Pyrojacket nudi odličen izdelek, ki bo tem zahtevam kos. Posebno pozornost je treba nameniti predvsem zaščiti pred škodljivimi vplivi toplote.


Izbor

Zanesljiva zaščita za vaše cevi in napeljave

Zanesljiva zaščita za vaše cevi in napeljave

Ognjevzdržne izolacije ščitijo vaše cevi in napeljave pred kapljicami tekoče kovine, iskricami, ki nastanejo pri varjenju, toplotnem sevanju od zunaj in kratkotrajnem vplivu ognja. Zaščita žlindro in smolo odbija in tako preprečuje nastanek skorje, ki bi lahko povzročila, da cev postane lomljiva.

Odporna in fleksibilna izolacija

Da bi lahko električni, hidravlični in pnevmatski tokokrogi ostali delujoči, je pri ceveh in kablih pomembna prava izolacija. Tako so tudi gibljive cevi in negibljive cevi, ki transportirajo vnetljive ali nevarne medije, dlje časa zaščitene.

V kolikor pa v najslabšem primeru pride do gorenja, bo Pyrojacket naredil razliko med kontroliranim izklopom in katastrofo.

Zaščitite sebe in svojo cev

Zaščitite sebe in svojo cev

Skladno z zaščito pred nesrečami je pomemben tudi strokoven pogled na izdelke za zaščito pred ognjem. Izoliranje cevi, izpušnih sistemov in ventilov varuje tako pred opeklinami kot tudi draženjem dihalne poti in kože.

Prav tako z zaščito gibljivih cevi, negibljivih cevi in drugih komponent zmanjšate izgubo toplotne energije ter zaščitite okolje pred segrevanjem.


Zanimivo za vas


Ognjeodporna zaščitna cev PJA, Aerostyle Pyrojacket

Ta zaščitna cev se izkaže s svojim debelim in neprepustnim opletom iz steklenih vlaken, obstojna je na tekočino, tudi pri ogljikovodikih.


Dopolnilne storitve