Menu

Olje, maziva

Teče kot namazano

Pojdi na vodnika Več o tem
Priporočila

Izbrani izdelki, znamke in nasveti iz prodajnega programa Olje, maziva.

Hidravlično olje Shell Tellus S3 V 46 | Olja za mobilne aplikacije
Že ogledano
Kupljeno
Hidravlično olje Shell Tellus S3 V 46

Shell | Olja za mobilne aplikacije

Premium hidravlična olja brez cinka najnovejše generacije, ki se lahko uporabljajo v širokem območju temperatur in so namenjena ekstremno obremenjenim mobilnim napravam. Izvrstna zaščita pred obrabo in izjemna strižna stabilnost.

Mast Shell Gadus S5 V42P 2.5 | Masti
Že ogledano
Kupljeno
Mast Shell Gadus S5 V42P 2.5

Shell | Masti

Posebna mast za valjčne ležaje z EP-lastnostmi, ki temelji na litijevem milu in posebnem, visokoviskoznem Shellovem mineralnem olju ter aditivih, ki jih je razvil in preizkusil Shell.

Mast Shell Gadus S5 V220 2 | Masti
Že ogledano
Kupljeno
Mast Shell Gadus S5 V220 2

Shell | Masti

Visokotemperaturna večnamenska mast na osnovi sintetičnega baznega olja visoke viskoznosti z zgoščevalcem mila z litijevim kompleksom in dodatnimi aditivi za preprečevanje oksidacije, obrabe in korozije.

Mast Shell Gadus S5 V142W 00 | Masti
Že ogledano
Kupljeno
Mast Shell Gadus S5 V142W 00

Shell | Masti

Sintetična menjalniška tekoča mast na osnovi poliglikola z litijevim zgoščevalcem, ki je zasnovana za dolgo uporabo, ki ne povzroča težav, v industrijskih menjalnikih.

Najboljše znamke iz Olje, maziva
Vse blagovne znamke
Naša zaobljuba storitev

Prepričamo v svetovanju, izbiri in storitvah v Olje, maziva.

Strokovnjaka na posvetuStrokovnjaka na posvetuStrokovnjaka na posvetu
Dolivanje olja Shell v motorDolivanje olja Shell v motorDolivanje olja Shell v motor
Odpiranje soda z oljemOdpiranje soda z oljemOdpiranje soda z oljem

Vedno smo vam na voljo

Naše strokovnjakinje in strokovnjaki na področju olja in maziv, so vedno na tekočem z najnovejšimi informacijami glede izdelkov, posodobitev, tehničnih zahtev, standardov in zakonov. Na voljo so vam tako v pisarni kot na terenu ter z veseljem odgovorijo na vsa vprašanja.
Obrnite se na strokovnjaka

Vse, kar potrebujete

Haberkorn je ekskluzivni distributer za maziva Shell v Sloveniji, ki nudi široko paleto visokokakovostnih olj in maziv. Na voljo imamo olja za avtomobile, olje za motorna kolesa, olje za tovorna vozila, olje za osi in menjalnike ter večnamenska olja. Poleg tega ponujamo tudi hidravlična olja, masti ter maziva za železniški, ladijski in letalski promet.

Več kot le ustrezni izdelki

Haberkorn na področju olja in maziv nudi številne storitve. Če želite najti primerno mazivo za vaše vozilo ali napravo, vam priporočamo iskalnik maziv Shell LubeMatch. Z iskalnikom maziv boste našli ustrezno mazivo in prejeli podrobne informacije o količini. Poleg tega boste dobili tudi podatke o intervalih za menjavo olja, prenesete pa lahko tudi tehnične liste in varnostne liste.
Na pregled storitev

Izbor

Maziva za industrijo

Industrija

Primerno vašim potrebam in zahtevam, povečanju produktivnosti ali povečanju kakovosti vaših izdelkov, Haberkorn ponuja široko paleto maziv za industrijo.

naprej

Avtomobilski servisi

Pozanimajte se o tem, katere koristi lahko vaši kupci pridobijo s pomočjo naših rešitev in konceptov. Z izbiro izdelkov Shell se odločite za vrhunsko kakovost vodilne svetovne znamke.

naprej

Prevozništvo

Prevozna podjetja so uspešna takrat, ko so njihova vozila nenehno na poti in učinkovito delujejo. S pomočjo naših izdelkov Shell so vaša vozila v uporabi zanesljiva in vedno na voljo.

naprej

Gradbena mehanizacija

Zavedamo se, kako je v gradbeni industriji pomembno opravljanje in končanje del v časovnih okvirjih ter ohranjanje nizkih stroškov poslovanja. Ko se je potrebno zanesti na zanesljivo dobavo maziv na različne lokacije ali ko želite izboljšati razpoložljivost strojev in opreme, vam mi ponujamo široko paleto maziv.

naprej

Kmetijska mehanizacija

Za donosno obratovanje v kmetijstvu potrebujete moderne stroje, sofisticirano opremo ter najboljša maziva. Pri skupini Haberkorn vemo kako zelo ste odvisni od zanesljivosti vaših strojev, posebno v višku sezone, kot sta setev in žetev. Dobavljamo široko paleto izdelkov, od visoko zmogljivih strojnih olj, pa do specialnih olj za diferenciale.

naprej

Izbor


Zanimivo za vas


Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke