Naprave za gretje z vročim zrakom

Vrhunsko znanje in izkušnje.

Podjetje Haberkorn je glavni uvoznik, pooblaščeni distributer in serviser strojev in pribora za varjenje plastike z vročim zrakom, ter naprav za gretje podjetja LEISTER.

Preverite našo obsežno ponudbo v spletni trgovini.


Naprave za gretje z vročim zrakom v spletni trgovini


Izbor

Leister - najbolj vroča stvar pri Haberkornu

Leister - najbolj vroča stvar pri Haberkornu

Pri nas boste našli veliko izbiro naprav Leister. Ne glede na to, kaj potrebujete za gretje, Leister nudi optimalno rešitev za vse sisteme v industrijskih procesih. Aktiviranje, gretje, strjevanje, taljenje, krčenje, varjenje, sterilizacija, sušenje ali ogrevanje - za vse imamo rešitev. Več si preberite na naši podstrani,

Preberite več o napravah Leister

Leister UNIDRIVE 500

Leister UNIDRIVE 500 zapre vrzel med ročnim in avtomatskim varjenjem. Z polavtomatsko napravo za varjenje lahko varno in varčno varite kadar koli. Na naši podstrani lahko izveste več o številnih prednostih UNIDRIVE 500 in njegovih možnostih uporabe.

več o UNIDRIVE 500
Pooblaščeni distributer za naprave Leister

Leister Authorized Partner - Certificate 2023

Leister Technologies AG je za leto 2023 izdalo certifikat, da je podjetje Haberkorn d.o.o. Slovenija pooblaščeni distributer in serviser naprav Leister za Slovenijo.

Pooblaščeni servis Branko Veselič s.p.

Strokoven servis za stroje Leister za nas opravlja Branko Veselič s.p.

Naslov: Markovci 43, 2281 Markovci
Kontakt: 02 / 754 00 30


Zanimivo za vas


Ročna naprava z vročim zrakom TRIAC ST

TRIAC ST je zanesljiv in večstranska ročna naprava z vročim zrakom, katera je uporabljena predvsem za varjenje in predelavo umetne mase. Za zelo dobro rokovanje zagotavljata dvo-komponentna ročaja in majhna teža od manj kot 1 kg.


Naši dobavitelji