Izdelava hidravličnih agregatov

Imposantes Hydraulik-Aggregat bei einem Haberkorn Kunden

Kakovost iz Haberkornove delavnice

Haberkornova delavnica v Wolfurtu, kjer izdelujejo hidravlične agregate, omogoča hiter odziv na želje kupcev. Prav tako je zagotovljeno, da je bil vsak izdelan agregat preverjen in kalibriran.


Podrobnosti

Najnovejša naprava za preizkušanje hidravlike

Najnovejša naprava za preizkušanje hidravlike

Na začetku leta 2017 smo privili še zadnje vijake mogočne naprave za preverjanje hidravlike in začeli z njeno uporabo. Po eno letni gradnji zmore naprava vse kar si na področju preverjanja in uporabe agregatov lahko predstavljamo. Tako so vsi Haberkornovi hidravlični agregati, ki zapustijo delavnico v Wolfurtu, do potankosti preizkušeni.

Raznoliki referenčni projekti

Raznoliki referenčni projekti

Haberkorn že desetletja izdeluje hidravlične agregate vseh dimenzij za priznane stranke v Avstriji in izven nje. Osrednja področja so avtomobilska industrija, strojegradnja in aplikacije v biomasi. Ob tem pa obstajajo tudi številna druga področja uporabe Haberkornovih hidravličnih naprav. Pozanimajte se pri naših strokovnjakih.

Obsežen spekter zmogljivosti hidravličnih agregatov

Obsežen spekter zmogljivosti hidravličnih agregatov

Izdelovanje hidravličnih agregatov in njihovega spektra zmogljivosti bogatijo prav povezava med usposobljenimi strokovnjaki na področju hidravlike, lastna delavnica in naprava za preizkušanje hidravlike in dolgoletne izkušnje pri delu na projektih strank.

Vedno ponujamo nekaj več kot ostali:

  • Izdelava posebnih delov
  • Lakiranje po željah kupca
  • Montaža agregata
  • Preizkus
  • Dokumentacijo poskusnega obratovanja

Tudi o tem vam Haberkornov strokovnjak z veseljem pove še več.


Dopolnilne storitve