Menu
Storitve

Interno svetovanje in centralna razpoložljivost z omaro za izdajo artiklov H-Store

Oseba vzame rokavice iz omare za izdajo artiklov H-Store

Haberkornova omara za izdajo artiklov H-Store je idealna rešitev, kadar iščete nekaj med odprtim predalnim sistemom in preglednim avtomatom za izdajo artiklov. Z omaro za izdajo artiklov H-Store imajo vaši zaposleni s pomočjo Kanban sistema na voljo vse potrebne izdelke. Hkrati sistem zaklepanje omare skrbi za to, da imajo dostop le osebe z dovoljenjem. Upravljanje podatkov poteka v vašem zaklepnem sistemu, kar bistveno olajša dnevno uporabo.

Vaša prednost na prvi pogled
  • dostop le osebju z ustreznim dovoljenjem

  • poraba na omaro na decentraliziranem mestu oskrbe

  • ugotavljanje pogostosti uporabe določenih izdelkov

  • upravljanje lahko prevzame Haberkorn

Tako gre naprej
  1. Z veseljem vam svetujemo!
    V prvem koraku se obrnite na naše strokovnjakinje in strokovnjake, ki vam bomo svetovali, kako in zakaj je za vas smiselno uporabljati omaro za izdajo artiklov.

  2. Najpreprostejša funkcija
    Vaši zaposleni dobijo artikle iz omare za izdajo artiklov s pomočjo osebne kartice oz. čipa, in sicer 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

  3. Ponovno naročanje
    Prazne posodice se zabeležijo s pomočjo skenerja H-Scan in posredujejo direktno Haberkornu, ki naročilo obdela in pripravi izdelke na dostavo.

  4. Vedno v pripravljenosti
    V zadnjem koraku se odločite, ali boste upravljanje prevzeli sami ali pa vas bo pri tem podpiral Haberkorn. V tem primeru bo polnjenje omare prevzel Haberkorn in bo omara za odvzem izdelkov na voljo 24 ur na dan.

Integracija v sistem stranke

Upravljanje dovoljenj lahko preprosto integrirate v vaš sistem. Za vaše zaposlene lahko uporabljate enake čipe oz. kartice, ki jih uporabljate za beleženje časa ipd.

Preprosta rešitev – pametna uporaba

Preprosti sistem z uporabo Kanban sistema zagotavlja visoko sigurnost oskrbe. Osebje z ustreznim dovoljenjem ima hiter in enostaven dostop do materialov, in sicer mora samo odpreti omaro s pomočjo čipa ali kartice, vzeti izdelek in zapreti vrata.

Konstantna transparentnost in preglednost

Porabo omare lahko kadarkoli določimo s pomočjo stroškovnega mesta. Zaradi pregleda nad odvzemi lahko preprosto določimo pogostost uporabe določenih izdelkov. Tako boste vedno vedeli, kateri izdelki se največ uporabljajo in količino katerih izdelkov lahko zmanjšamo.

Sistem za dostopanje vam omogoča vpogled v statistiko dostopanja.

Citat

Omaro za izdajo artiklov H-Store lahko preprosto integrirate v sistem, saj dodatna naprava ni potrebna.“ – Matjaž Stupnikar, E-poslovanje

Registrirajte se in vprašajte strokovnjake

Tudi v digitalnem svetu ohranjamo osebne stike in vam ponujamo najboljše možne storitve. Prijavite se in na voljo vam bodo vsi naši strokovnjaki.
Z veseljem pomagamo tudi neregistriranim uporabnikom.
Pošljite sporočiloSkrij obrazec

Pošljite sporočilo

Prekliči
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt

Več možnosti za kontakt

Pošljite sporočilo Naša prodajna ekipa
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke