Menu
Storitve

Pametno in varno – izdaja izdelkov z omaro s tehtalnimi celicami H-Scale

Omara s tehtalnimi celicami H-Scale

Želite svojim zaposlenim omogočiti dostop do občutljivih in dragocenih izdelkov 24 ur na dan? Želite izboljšati preglednost ter prihraniti nekaj energije? Želite, da je odvzem izdelka za zaposlenega enostaven? Odgovor na ta vprašanja je omara s tehtalnimi celicami H-Scale. Omara ima dovolj prostora za najrazličnejše izdelke in zaposlenim omogoča dostop s čipom oz. kartico. H-Scale ponovno naročilo naredi samodejno, in sicer takoj, ko je dosežena določena meja.

Vaša prednost na prvi pogled
  • enostavna priključitev na navadno vtičnico

  • pregled zaloge v realnem času

  • polnjenje omare s tehtalnimi celicami z izdelki, ki so prilagojeni potrebam stranke

  • avtomatizirano ponovno naročilo izdelkov

  • Haberkorn nudi oskrbo in upravljanje z napravo

Tako gre naprej
  1. Z veseljem vam svetujemo!
    V prvem koraku se obrnite na naše strokovnjakinje in strokovnjake, ki vam bomo svetovali, kako in zakaj je za vas smiselno uporabljati H-Scale.

  2. Namestitev
    Po pogovoru sledi namestitev avtomata za najem.

  3. Odprite omaro
    Uporabnik se pri vsakem odvzemu identificira s svojim čipom ali kartico. Sistem zadevo preveri in omara se avtomatsko odpre.

  4. Vzemite izdelke
    Uporabnik vzame potrebne izdelke. Zabeleži se sprememba zaloge, podatki o uporabniku in čas. S tem je zagotovljena optimalna preglednost.

  5. Avtomatsko naročanje izdelkov
    Zaloga se prepozna s tehtalnimi celicami in pošlje v sistem Haberkorn. Ko je dosežena definirana najmanjša količina zaloge se sprosti avtomatsko naročilo izdelkov. Haberkorn vam izdelke pravočasno dostavi in na zahtevo omaro tudi napolni. S tem je zagotovljena neprekinjena in varna oskrba z izdelki.

Zanesljiva rešitev – prostorsko varčno in enostavno

Upravljanje s H-Scale omaro s tehtalnimi celicami je zelo enostavno. Že postavitev naprave je zelo enostavna in hitra, saj je potreben le priključek na električno energijo. Vse ostalo za izmenjavo podatkov s Haberkornom je že integrirano v napravi.

Vse na enem mestu – fleksibilno in pregledno

Spletna trgovina Haberkorn vam nudi možnost, da ste neodvisni in fleksibilni, saj z vašimi podatki upravljate sami – od uporabniških dovoljenj, podatkov o porabi, do pregleda zaloge. S tem je zagotovljena popolna fleksibilnost in preglednost.

Popolnoma prilagojeno vašim zahtevam – individualno in neodvisno

Omaro s tehtalnimi celicami napolnimo po meri, z izdelki ki ste jih izbrali vi - popolnoma individualno. Tako poskrbimo, da ste vedno preskrbljeni z izdelki, ki jih potrebujete. Količina izdelkov je vedno optimalna – ne preveč, ne premalo. Z veseljem prevzamemo za vas tudi proces oskrbe omare.

Avtomatizirano in zanesljivo – stabilno in moderno

Preizkušeno, varno in kljub temu individualno: vse to je mogoče s H-Scale omaro s tehtalnimi celicami. Haberkorn na vašo željo tudi skrbi za redno zalogo in skrbi za sistem, tako da je vaš delovni proces neprekinjen. Z rednimi posodobitvami programske opreme je vaša naprava vedno na tekočem. Odvzem izdelka je možen 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Citat

V omari s tehtalnimi celicami so vaši izdelki na voljo 24 ur na dan. Vsak odvzem izdelka je zabeležen, kar omogoča preprosto sledljivost porabe.“ – Matjaž Stupnikar, E-poslovanje

 

Registrirajte se in vprašajte strokovnjake

Tudi v digitalnem svetu ohranjamo osebne stike in vam ponujamo najboljše možne storitve. Prijavite se in na voljo vam bodo vsi naši strokovnjaki.
Z veseljem pomagamo tudi neregistriranim uporabnikom.
Pošljite sporočiloSkrij obrazec

Pošljite sporočilo

Prekliči
Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt

Več možnosti za kontakt

Pošljite sporočilo Naša prodajna ekipa
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke