Menu

Novice podrobnosti

Pazi vroče! Leister UNIDRIVE 500

Kadarkoli potrebujete naprave za gretje: Leister vam vedno ponuja optimalno rešitev in to s preverjeno švicarsko kakovostjo.

Eden najboljših izdelkov podjetja Leister je UNIDRIVE 500. Z UNIDRIVE 500 je bila dosežena nova dimenzija polavtomatskih strojev. Več o UNIDRIVE 500 si preberite na naši spletni strani.UNIDRIVE 500 pa si lahko ogledate tudi na naši spletni trgovini Haberkorn.

Leister je že 70 let vodilno podjetje na trgu in vodilni tehnološki ponudnik naprav za varjenje plastike in modulov za industrijsko procesno ogrevanje. Ni važno, kaj morate segreti, Leister zagotovi optimalno rešitev. Zaradi številnih posvetov s kupci pozna Leister vaše zahteve in vključuje to znanje pri razvoju novih naprav. Ta aktualnost in dejstvo, da so vsi izdelki bili razviti in proizvedeni v Švici vam zagotavlja izjemno kakovost.ti.

Z našimi strokovnjaki vam nudimo strokovno znanje ter pomoč pri izbiri pravilne naprave. Obstaja tudi možnost, da nekatere naprave preizkusite. Le tako boste kupili točno tisto kar potrebujete.

Kontaktirajte nas:
T 02 320 67 18
tjasa.posel​(at)​haberkorn.si

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke