Menu

Novice podrobnosti

Praznujemo 30 let maziv Shell v Sloveniji!

V letošnjem letu obeležujemo 30 let od prve dobave maziv Shell v Sloveniji. Posel z mazivi se je začel in razvijal v takratnem podjetju Actinia d.o.o., uspešno pa ga nadaljujemo tudi v podjetju Haberkorn d.o.o.

Haberkorn je edini pooblaščeni distributer maziv Shell v Sloveniji in Avstriji. Prednosti svetovno priznane znamke maziv Shell, ki obeležuje 115 let, obsežna ponudba proizvodov, stalne zaloge in dobavljivost predstavljajo dejansko vrednost za kupce. Poleg raznolike palete maziv za skoraj vsako rabo, imamo lastno ekipo svetovalcev za maziva, ki so na voljo za vsa vprašanja in tehnično pomoč. Prodajna ekipa, z dolgoletnimi izkušnjami, je tista, ki skrbi za pravilno izbiro maziv originalnega porekla in nudi prodajno tehnično svetovanje na terenu. Profesionalna obravnava potreb v vseh vrstah industrije, premium proizvodi za različne aplikacije in sledljivost od proizvodnje do distribucije deluje brezhibno. Stalno sodelovanje s strokovnjaki v podjetju Shell, poznavanje trendov in specifikacij doprinese k dobremu poslovnemu odnosu.

Ob tem slavnostnem jubileju se zahvaljujemo zvestim kupcev za dosedanje sodelovanje in se veselimo skupnih uspehov tudi v prihodnje.

Ste prvič pri nas?
Prosimo prijavite se ali pa se registrirajte. Tako nas boste lažje kontaktirali.
Kontakt

Kontaktirajte nas
Prijavite se in kontaktirajte vašega svetovalca. Z veseljem pa pomagamo tudi neregistriranim kupcem.

Kontakt
Izberite prodajni programNazaj Zapri
Blagovne znamke