Na tekočem s standardi in zakoni – Gibljive cevi

Auf neuestem Stand bei Gesetzen und Normen im Schlauchbereich

Izdelujemo in preverjamo cevi po najnovejših standardih in zakonih

Uporaba nepreverjenih gibljivih cevi in armatur iz manj kakovostnih ali nedovoljenih snovi prinaša nepreračunljivo tveganje za varnost. Da zagotovimo varnost uporabnika priporočamo uporabo izdelkov, ki so izdelani po veljavnih standardih. Naši svetovalci vam z veseljem pomagajo pri izbiri primernih izdelkov za vašo aplikacijo.

Od gibljivih cevi za vodo do cevi za kemikalije, od parkljastih sklopk do samozapiralne sklopke, od posameznih komponent do preverjenih kompleksnih cevi vam ponujamo konsistentno kakovost. Od male cevi je mnogokrat odvisno veliko!

Ob našem modernem montažnem in preizkuševalnem središču v Wolfurtu vam po vsej Avstriji nudimo tudi številne različne storitve!


Podrobnosti

Prednosti

Prednosti

Za upoštevanje Direktive za tlačno opremo in izpolnjevanje državnih in mednarodnih predpisov skrbijo za to pristojne osebe v delavnici in preverjeni strokovni svetovalci v trgovskih ekipah, saj je to za nas nekaj samoumevnega. Armature montiramo z običajnimi tipi montažnih materialov, med katerimi so polovične objemke, objemke za stiskanje, trakovi za pritrditev, objemke z zglobom, polžaste navojne objemke in žica. K certificiranim izdelkom spadajo:


Dopolnilne storitve