Industrija

Industrija z podjetjem Haberkorn

Enostavno udobno.
Zato poskrbimo mi.

Haberkorn oskrbuje industrijska podjetja z delovno zaščito, mazivi in tehničnimi izdelki kot so cevi, pogonski elementi in hidravlika. Naši kupci uporabljajo naš širok, iz zaloge dobavljiv, prodajni program za svojo učinkovito opremljanje proizvodnje s C-artikli. Zanesljivost procesa in napredne logistične rešitve, kot so Kanban, črtne kode in elektronska obdelava naročil, znižujejo stroške skladiščenja in naročanja.


Izbor

Velika stalna zaloga cevi in armatur za industrijo

Dobavljivost je ključna.

Haberkorn, s skladiščem v Mariboru in z velikima logističnima centroma v Wolfurtu ter na Dunaju, zagotavlja, da so zahtevani izdelki iz široke palete zalog hitro dostavljeni kamorkoli v Sloveniji. Skladiščne zmogljivosti v vrednosti več kot 35 milijonov evrov in 100.000 stalno razpoložljivih izdelkov nas odlikuje kot zanesljivega partnerja za industrijo.

Škladiščne rešitve za industrijo

Rešitve na področju upravljanja za industrijo.

Predvsem pri majhnih delih je naročanje in pravilno skladiščenje pogosto drago. Haberkorn poenostavlja procese z različnimi rešitvami e-poslovanja in logističnimi rešitvami. Od upravljanja polic do uporabniih funkcij v spletni trgovini, nam te rešitve prihranijo čas in stroške ter oblikujejo pregledne procese.

Zaposleni imajo znanje na strokovnih področjih

Znanje na strokovnih področjih.

Haberkorn se je v zadnjih desetletjih vedno bolj uveljavil kot multi specialist. Poleg širokega in globokega prodajnega programa ter usklajenost storitev, so zraven vključeni predvsem strokovnjaki za svetovanje. Naše zaposlene, tako v pisarni kot na terenu, odlikuje usposobljenost na strokovnih področjih in dolgoletne izkušnje.